-
یادداشت تصویری هفتم
پروژه های کوچک مقیاس و تاثیر آن در زنده سازی فضاهای متروک شهر
پروژه های کوچک مقیاس همانطور که اسم آن مشخص است در مقیاس محله برنامه ریزی، طراحی و اجرا میشود. مهم ترین ویژگی این پروژه ها این است که مبتنی بر نیاز و تقاضاهای اجتماع محلی و ساکنان محلات است.
-
یادداشت تصویری ششم:
آسیب ضدعفونی غیراستاندارد به محیط زیست
ضدعفونی کردن سطوح در روزهای کرونایی جزو مکانیزم هایی بوده که سازمان بهداشت جهانی آن را ابلاغ کرده است.
-
بیست بیست/ قسمت ششم
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران نگاه میکند. قسمت ششم این برنامه را ببینید.
-
قسمت بیست و یکم
یک لقمه احترام
داستان جواد دوست محمدیان، از آنجا شروع میشود که با یک غذای ساده مانند املت و خوراکیهای دیگر هفتهای یکبار همراه دوستانش به مناطق کم برخوردار ضشهر میروند تا فشار اقتصادی را از افراد نیازمند یا بیخانمان اندکی کم کرده باشند
-
بیست بیست/ قسمت پنجم
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران نگاه می کند. قسمت پنجم این برنامه را ببینید.
-
بیست بیست/ قسمت چهارم
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران نگاه می کند. قسمت چهارم این برنامه را ببینید.
-
مدرسه شهر/2
چگونه خبرنگاری حرفهای را آغاز کنیم؟
دومین قسمت دوره آموزش خبرنگاری به زبان ساده با حضور مهرداد خلیلی، روزنامه نگار منتشر میشود. خلیلی در این قسمت توضیح میدهد که چگونه فعالیت حرفهای خبری را آغاز کرده، با رسانههای مختلف همکاری کنیم و به عنوان یک خبرنگار شناخته شویم.
-
بیست بیست / قسمت سوم
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران نگاه می کند. قسمت سوم این برنامه را ببینید.
-
80 کیلیومتر رکابزنی در روز
ساسان ستاری، شهروند دوچرخه سوار تهرانی، 16 سال است که دوچرخه سواری میکند و روزی 80 کیلومتر رکاب میزند.
-
بیست بیست/ قسمت دوم
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران میپردازد. قسمت دوم این برنامه را ببینید.
-
مدرسه شهر/۱
جزییات خبرنگار حرفه ای
اولین قسمت دوره آموزش خبرنگاری به زبان ساده با حضور مهرداد خلیلی، روزنامه نگار منتشر میشود. در این قسمت خلیلی در مورد جرییات خبرنگاری توضیح میدهد.
-
بیست بیست/ قسمت اول
برنامه خبری بیست بیست با نگاهی جدید به خبرهای تهران نگاه می کند. قسمت اول این برنامه را ببینید.
-
نماینده سازمان جهانی بهداشت:
توجه ما روی اقشار آسیب پذیر بود
کریستف هاملمن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در تهران است. او دو سالی است که در تهران زندگی میکند و میگوید تحت تاثیر مهمان نوازی مردم شهر قرار گرفته است و با شیوع کرونا توجهاش روی اقشار آسیبپذیر بوده است.
-
قسمت هفدهم
شهرداری تهران برای جمعآوری نخالههای ساختمانی چه اقدامی انجام میدهد؟
در قسمت هفدهم برنامه «سلام آقای شهردار» پیروز حناچی، در پاسخ به یک شهروند تهرانی، از اقدامات شهرداری برای کاهش و جمع آوری نخالههای ساختمانی در تهران و اطراف شهر میگوید.
-
مدیر فوریتهای پزشکی و خدمات بالینی شرکت شهر سالم:
سریع اعلامِ وضعیت اضطراری کردیم
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. داوود روشنی، مدیر فوریتهای پزشکی و خدمات بالینی شرکت شهر سالم میگوید از وقتی کرونا وارد چین، میدانستیم، این خطری است که دامن ما را هم خواهد گرفت. وقتی وارد ایران شد به سرعت وارد عمل شده و اعلامِ وضعیت اضطراری کردیم.
-
ورزش در خانه 16
برای ورزش کردن حتما نباید از خانه بیرون رفت و در بوستان یا باشگاه ورزش کرد. فضای خانه می تواند محل مناسبی برای ورزش کردن باشد.
-
ورزش درخانه 15
برای ورزش کردن حتما نباید از خانه بیرون رفت و در بوستان یا باشگاه ورزش کرد. فضای خانه می تواند محل مناسبی برای ورزش کردن باشد.
-
ورزش در خانه 14
برای ورزش کردن حتما نباید از خانه بیرون رفت و در بوستانها یا باشگاهها حضور یافت و فضای خانه خود میتواند محلی مناسب برای ورزش کردن باشد.
-
قسمت پانزدهم
اما و اگرهای عوارض ۱.۵ درصدی تاکسیهای اینترنتی
در قسمت پانزدهم برنامه «سلام آقای شهردار»، پیروز حناچی، به سوال یکی از رانندگان تاکسیهای اینترنتی درباره عوارض ۱.۵ درصدری که توسط شهرداری تهران از رانندگان تاکسیهای اینترنتی دریافت میشود و همچنین امکانات و خدماتی که برای رانندگان ایجاد میکند، پاسخ داد.
-
شهردار منطقه 22:
تاثیرات عمیق کرونا روی مدیران شهری
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در روایت سیزدهم با علی نوذرپور، شهردار منطقه 22، گفتگو کردیم، او از مراحل مختلف مقابل با کرونا صحبت کرده و میگوید کرونا نشان داد که باید در فضای عمومی و خصوصی تغییراتی ایجاد کنیم و تاثیرات عمیقی روی مدیران شهری خواهد گذاشت.
-
کلودیو پروویداس:
بعد از کرونا منتظر واکنش مردم بودیم
پروویداس، نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحددرایران میگوید با شنیدن خبر شیوع کرونا در ایران و ایجاد محدودیتها، منتظر واکنش شهروندان بودم، اما مشاهده شد مردم به دلیل تحریمهایی که بر ایران تحمیل شده، آگاه و مقاوم شدهاند.
-
قسمت چهاردهم
خادمی که جا ماند
کربلایی محمد رضایی، خادم اباعبدالله (ع) و از پرسنل شهرداری منطقه 18 است. او میگوید از سال 1394 تا 1398 مسئول امور زائران کربلا برای اربعین بوده اما سال 1398 که کارهای 129 نفر را انجام داده و آنها راهی شدند، او از کاروان حسینی جا مانده است.
-
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران:
پروتکلها بازنویسی شد
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در این روایت با بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفتگو کردیم، او از مطالعات انجام شده در روزهای کرونایی میگوید.
-
شهردار منطقه ۱:
گروههای مردمی را به کمک گرفتیم
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در این روایت با سید حمید موسوی، شهردار منطقه ۱گفتگو کردیم، او از مراحل مختلف مقابل با کرونا صحبت کرده و میگوید برای مقابله با کرونا از گروههای مردمی کمک گرفتند.
-
قسمت دهم
۳۰ سال چشم در چشم با مرگ
قصه آدمهافرصتی برای شنیدن قصه زندگی آدمهای شهر. قسمت دهم، روایتی کوتاهی از صفر آزادینژاد، قدیمیترین تطهیرگر سازمان بهشت زهرا است. او ۳۰ سال تطهیرگری در غسالخانه آرامستان ۵۰ ساله تهران را روایت میکند و میگوید چه بترسی و چه نترسی، مردن وجود دارد.
-
شهردار منطقه ۱۹:
سرتاسر منطقه ضدعفونی شد
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در روایت پانزدهم با علی توکلی، شهردار منطقه ۱۹، گفتگو کردیم. بخشهایی از این گفتگو را تماشا کنید
-
شهرداری منطقه ۱۴:
مراکز پرتردد را مدیریت کردیم
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در روایت چهاردهم با رضا عباسی، شهردار منطقه ۱۴، گفتگو کردیم، او از مراحل مختلف مقابل با کرونا گفته و اقدامات منطقه را تشریح میکند.
-
تماشا کنید؛
چرا هفته بدون پلاستیک؟
به مناسبت روز جهانی بدون پلاستیک، با مدیران شهری گفتگو کردیم . شینا انصاری؛ مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در مورد برنامه های شهرداری توضیح می دهد.
-
قسمت نهم
آقای قهرمان
این قسمت از قصه آدمها روایت جوانی دستفروش است که دل به آتش زد و در کلینیک سینا اطهر جانِ ۱۱ نفر را نجات داد، قصه عنایت آزغ از آن دسته داستانهایی است که کمتر میشنویم.
-
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا:
بحرانی که انتهای آن مشخص نیست
رو در رو با کرونا، روایتی از مواجهه مدیران شهرداری تهران با کروناست. در روایت دهم با سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفتگو کردیم، او میگوید: تا به حال با چنین بحران درازمدتی روبرو نشده بودیم، بحرانی که انتهای آن مشخص نیست. او در این گفتگوی کوتاه از اقدامات و چالشهای بهشت زهرا در دوران گسترش ویروس ویروس کرونا سخن میگوید.