پروژه عمرانی غیرفعال در پایتخت نداریم؛ استخوان لای زخم به یادگار نمی‌گذاریم

عضو شورای شهر تهران گفت که پروژه عمرانی غیرفعال در تهران نداریم.

به گزارش شهر، محمد آقامیری به ارزیابی عملکرد شورای شهر تهران در یک سال گذشته پرداخت و گفت: «شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۰ با توجه به اینکه بیشتر نیروها جوان بودند و شاید سابقه شورایی نداشتند با فراز و نشیبی پیش رفت اما در سال ۱۴۰۱ بعد از تجربه چند ماهه، شورا بسیار موفق‌تر عمل کرد و دیدگاه خوبی نسبت به کار در شهرداری داشت و توانست یکسری نقاط و ضعف و قوت را شناسایی کند که حاصل آن در بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ مشاهده شد.»

وی با اشاره به ۲ اولویت اصلی شهروندان تهرانی که آلودگی هوا و حمل‌ونقل است، گفت: «شهرداری در حوزه کاهش آلودگی هوا سه وظیفه دارد. نخست توسعه فضای سبز که در این سال‌ها همواره توسعه خوبی داشته و سرانه فضای سبز تهران به حدود ۱۶.۴ متر رسیده است. دومین وظیفه درخصوص معاینه فنی است که در این رابطه نیز شهرداری به وظایف خود عمل کرده و سومین وظیفه توسعه حمل‌ونقل عمومی است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، شهرداری در تلاش است امسال ۲ هزار اتوبوس نو وارد ناوگان کند. همچنین ۲ هزار اتوبوس قدیمی را هم اورهال کرده و دوباره به چرخه خدمات‌رسانی وارد کند همچنین در سالی که گذشته توانستیم حدود ۷۰۰،۸۰۰ دستگاه اتوبوس به اتوبوس‌های فعال سطح شهر اضافه کنیم. همچنین برنامه ریزی‌های خوبی هم در حوزه مترو انجام داده‌ایم.»

آقامیری در ادامه به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی در سطح شهر پرداخت و گفت: «تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی یکی دیگر از اولویت‌های ما در این دوره است که صدها پروژه نیمه تمام و بر زمین مانده را فعال کردیم. برخی تکمیل و بهره‌برداری شد و برخی در حال انجام است. تلاش می‌کنیم در این دوره پروژه غیرفعال و به قولی استخوان لای زخم نداشته باشیم، پروژه‌هایی مانند شهید شوشتری که ۱۲ سال یا شهید بروجردی که ۲۰ سال است نیمه‌تمام روی زمین مانده است. این پروژه‌ها در این دوره تمام می‌شود و اگر پروژه‌ای باقی بماند پروژه‌هایی است که در دوره خودمان کلنگ زده شده و برای تکمیل شاید ۴ تا ۵ سال به زمان نیاز است.»

این عضو شورای شهر تهران در ادامه هماهنگی خوب میان اعضای شورای شهر تهران علیرغم اختلاف سلیقه‌هایی که وجود دارد را از نقاط مثبت شورا در سالی که گذشت عنوان کرد و گفت: «در بحث کار و تلاش یک هماهنگی خوبی میان اعضاست و همه می‌خواهند در شهر اتفاقات خوبی رقم بخورد و باعث افزایش رضایت شهروندان شود و هیچ‌گاه تزریق ناامیدی در مردم نکردیم و تلاش کردیم سرمایه اجتماعی برای خودمان کسب کنیم.»

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران همچنین به دیدارهای مردمی در مساجد محله‌های تهران اشاره کرد و گفت: «دیدارهای مردمی که در شهرداری مناطق انجام می‌شود بیشتر محدود به موضوع پروانه ساختمانی و عوارض است اما دیدارهای مردمی که در مساجد است طیف وسیع‌تری از مردم مراجعه می‌کنند و آن شهروندی که مقابل خانه‌اش درست نظافت نمی‌شود یا آسفالت نشده هم به این دیدارها می‌آید اگر محله از نظر امنیت مشکل دارد هم می‌آید و مجموعه‌ای از مشکلات را مطرح می‌کند بنابراین دید کامل‌تری از چالش‌های محله پیدا می‌کنیم و بسیاری از تذکرهایی که در صحن مطرح می‌شد حاصل همین دیدارهای مردمی در مساجد بود.»

منبع: پانا 

انتهای پیام 

۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
کد خبر: 33998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 5 =