سرود قابلیت فوق‌العاده‌ای برای بازگو کردن احساسات جمعی و ملی یک ملت دارد

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: سرود قابلیت فوق‌العاده‌ای برای بازگو کردن احساسات جمعی و ملی یک ملت دارد. به طور طبیعی سرود با حماسه و مسائل اجتماعی و جمعی همراه است و در عرصه‌های گوناگون زندگی اجتماعی ورود پیدا کرده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، محمدقاسم ناظر مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس عصر چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره ملی ترنم فتح و ترنم حماسه که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: مردم باید اثرگذاری موسیقی نیروهای مسلح را از نزدیک مشاهده و درک کنند به همین دلیل با همکاری سازمان هنری و سینمایی دفاع مقدس تلاش کردیم تا این آیین با رویکرد مردمی برگزار شود.

محمد قاسم ناظر،مدیرعامل موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس در ابتدای مراسم ضمن تبریک دهه مبارک کرامت و ایام الله سوم خرداد و سالروز عملیات غرور آفرین بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر اظهار داشت: مفتخریم که در چهل و یکمین سالروز آزاد سازی خرمشهر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس میزبان آیین اختتامیه جشنواره ملی ترنم فتحر و نخستین جشنواره ملی ترنم حماسه باشیم.

ناظر همچنین افزود: در دوران دفاع مقدس، موسیقی نظامی، با اجرای سرودهای انقلابی و مارش‌های مهیج نظامی مشغول خدمت به اجتماع و آحاد ملت بود، در ابتدایی ترین روزهای جنگ تحمیلی هنرمندان مانند سایر مردم برای حفظ سرزمین کهن و مقدسات خود در مقابل دشمن قد علم کردند.

به گفته وی؛ خوشبختانه هم اکنون درک درستی از اهمیت و ارزش موسیقی نظامی وجود دارد و جشنواره ملی ترنم فتح قطعا می‌تواند تاثیر قابل توجهی در پیشرفت موسیقی نظامی داشته باشد جشنواره ترنم فتح باعث تشویق ترغیب و تقویت گروه‌های رزم نواز نیروهای مسلح می‌شود.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: مردم باید اثرگذاری موسیقی نیروهای مسلح را از نزدیک مشاهده و درک کنند به همین دلیل با همکاری سازمان هنری و سینمایی دفاع مقدس تلاش کردیم تا این آیین با رویکرد مردمی برگزار شود.

وی در ادامه افزود: ظرفیت‌های زیادی در هنر موسیقی نیروهای مسلح وجود دارد و برگزاری این جشنواره باعث کشف و بروز و این استعدادهای نهفته خواهد شد و همچنین سرود از مردمی‌ترین تولیدات هنری است که با طیف وسیعی از مردم ارتباط برقرار می‌کند.

به گفته ناظر؛  قابلیت اجرای دسته‌جمعی و همگانی، در قالب گروه‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و مردمی از ویژگی‌های سرود است محتوای سرود بیانگر سخن مردم و زبان آنها در بیان اهداف و خواسته‌هاست.

سردار ناظر گفت: سرود قابلیت فوق‌العاده‌ای برای بازگو کردن احساسات جمعی و ملی یک ملت دارد به طور طبیعی سرود با حماسه و مسائل اجتماعی و جمعی همراه است و در عرصه‌های گوناگون زندگی اجتماعی ورود پیدا کرده است.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی سرود، عوامل ایجاد وحدت کلمه و شورآفرینی در نیروهای مردمی و راهپیمایی‌ها بود. سرودهای انقلاب اسلامی به حدی تاثیرگذار و عمیق بوداند که اگر امروز ما سرودهای انقلاب را از حافظه تاریخی خودمان پاک کنیم بخشی از خاطره‌ مشترک خود را از یاد می‌بریم. تمام تصویری که نسل انقلاب و نسل‌های پس از آن از حرکت مردم در انقلاب اسلامی دارند با سرودهای انقلاب در آمیخته است.

وی در پایان گفت: جشنواره ترنم حماسه می‌توانند در راستای اهمیت اجرای سرود نقش به‌سزایی ایفا کند و باید خدا قوت گفت به دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره که گامی بلند در ارتقا کیفی و کمی سرود برداشته‌اند.

‌انتهای پیام/
 

۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
کد خبر: 36738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 8 =