به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، دکتر علی نصیری ضمن اشاره به این که طی بررسیهای صورت گرفته از مجموع ۵۵ مخاطره محتمل در تهران، ۱۴ مخاطره در اولویت برنامهریزی قرار گرفته، افزود: از بین این ۱۴ مخاطره، زلزله تهران خطرناکترین مخاطره است و ما طی سه سال گذشته برای کاهش آثار مخاطرات احتمالی تمام تلاشمان را روی ایمنسازی شهر قرار دادیم.
وی خاطرنشان کرد: برای مقابله با بحران باید با برنامهریزیهای لازم حول مراحل چرخه مدیریت بحران شامل پیشگیری و کاهش خطر، آمادگی، پاسخ و بازتوانی اقدام شود، به بررسی وضعیت گسلهای تهران، سامانههای مورد استفاده در مرکز فرماندهی و اقدامات انجام گرفته برای افزایش هماهنگی بین سازمانهای امدادی پرداخت.
وی در ادامه گزارشی از اقدامات موفق مدیریت شهری و خدمات انجام گرفته در این خصوص ارائه داد و درباره اقدامات صورت گرفته در خصوص حمل و نقل عمومی، گسترش مترو و کاهش آسیبهای اجتماعی توضیح داد.
وی در ادامه درباره اجرای طرح بررسی ارزیابی ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه شهر تهران به عنوان یکی از اولویتهای مدیریت بحران توضیحاتی ارائه داد و افزود: شهر تهران ۴ میلیون واحد مسکونی دارد که ما از بین این ۴ میلیون واحد، به ارزیابی ایمنی ساختمانهای مهم و ساختمانهای بالای ۶ طبقه پرداختیم.
وی گفت: در تهران ۱۶ هزار ساختمان مهم و بلندمرتبه داریم که ۲۵۰ ساختمان از بین این ۱۶ هزار ساختمان در محدوده جغرافیایی منطقه ۸ قرار دارد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه گفت: تا امروز از مجموعه ۱۶ هزار ساختمان ، وضعیت ۴۵۰۰ ساختمان تعیین تکلیف شده است.
نصیری در ادامه به تشریح اقدامات انجام گرفته برای مقامسازی پلهای تهران و ایمنسازی گودهای رها شده در سطح شهر تهران پرداخت یادآور شد: طی سال گذشته ۱۰پل تهران مقاومسازی شد که ۱۰ برابر دورههای قبلی مدیریت شهری بود.
فعالیتهای انجام شده در حوزه افزایش ایمنیهای خرد در قالب طرحهای HSE، تدوین نظامنامه HSE ، طرح آموزش همگانی و آموزش داوطلبان دوام موضوعات دیگری بود که وی در خصوص آنها توضیح داد و در پایان به پرسشهای نمازگزاران پاسخ داد.
انتهای پیام/
نظر شما