آخرین جزئیات از اجرای طرح بازآفرینی کن و حصارک/ مطالعات طرح موضعی مرادآباد در حال انجام است

شهردار منطقه ۵ تهران جزئیات آخرین اقدامات صورت گرفته در طرح بازآفرینی محله کن و حصارک را تشریح کرد.

محمدرضا پوریافر در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با اشاره به اجرای طرح‌های بازآفرینی در منطقه پنج تهران، اظهار کرد: اجرای دو طرح بازآفرینی کن و حصارک از سال گذشته آغاز شده و در حال انجام است.

وی با بیان اینکه مهمترین موضوع در طرح بازآفرینی کن جمع‌آوری آب‌های سطحی است، خاطرنشان کرد: مردم سالها گرفتار بودند و با توجه به اینکه انهار از زیر خانه‌ها عبور می‌کرد اهالی نمی‌توانستند منازل خود را نوسازی کنند، چراکه برای نوسازی باید انهار تخریب می‌شد.

شهردار منطقه پنج تهران در ادامه یادآور شد: به دلیل بافت فرسوده محله و کوچه‌ها و معابر کم عرض کن، جمع‌آوری آب‌های سطحی در این محدوده دشوار بود. هرکسی زیر بار انجام آن نمی‌رفت و هم مردم و هم پیمانکار باید همکاری می‌کردند.

آخرین جزئیات از اجرای طرح بازآفرینی کن و حصارک/ مطالعات طرح موضعی مرادآباد در حال انجام است

وی افزود: به هر شکل ما این اقدام را از سال قبل آغاز کردیم. خوشبختانه طرح پیشرفت خوبی دارد و بخش پایانی آن باقی مانده است.

پوریافر همچنین تصریح کرد: با توجه به ظرفیت امامزاده‌ها و حسینیه سرآسیاب در این محله برای ساخت پارکینگ و همچنین توسعه میادین مرکز محله تملکات و بازگشایی‌ها صورت گرفت و امسال هم بودجه خوبی برای تداوم این روند پیش‌بینی شده است.

شهردار منطقه پنج تهران با اشاره به تداوم اجرای طرح بازآفرینی حصارک نیز گفت: در این محله نیز نوسازی معابر در دستور کار قرار گرفت و کف‌سازی و آسفالت معابر آغاز شد و امسال هم این طرح ادامه پیدا می‌کند تا به نتیجه برسد.

وی با اعلام اینکه طرح موضعی مرادآباد نیز در دستور کار منطقه قرار دارد، یادآور شد: مطالعات طرح موضعی محله بهاران فرحزاد که یک سکونتگاه غیررسمی است، همچون طرح ده‌ونک و اسلام‌آباد در حال انجام است و نوسازی و توسعه گردشگری در این محله نیز در ادامه طرح روددره فرحزاد در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۸
کد مطلب: 81720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =