-
یادداشت تصویری هفتم
پروژه های کوچک مقیاس و تاثیر آن در زنده سازی فضاهای متروک شهر
پروژه های کوچک مقیاس همانطور که اسم آن مشخص است در مقیاس محله برنامه ریزی، طراحی و اجرا میشود. مهم ترین ویژگی این پروژه ها این است که مبتنی بر نیاز و تقاضاهای اجتماع محلی و ساکنان محلات است.
-
کودکی پشت ماسک
بچههای خردسال تهرانی، از شرایط ناشی از کرونا، مدرسه نرفتنها و تنها بازی کردنهاشون، تا تصورشان از نبود ویروس کرونا و قدم زدن با همدیگه در پارکها، میگویند.
-
مستند راه رستگار
مستند راه رستگار به مراحل ساخت و افتتاح فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار میپردازد. بزرگراهی که از سال ۱۳۸۸ مراحل ساخت آن شروع شد و سال گذشته فاز نخست آن به بهرهبرداری رسید. آذرماه امسال هم فاز دوم این بزرگراه برای استفاده مردم افتتاح شد و آنطور که مسئولان شهرداری تهران میگویند تا بهار ۱۴۰۰ این پروژه به طور کامل به اتمام میرسد.
-
آقای شهردار ، برای خیابانِ ما در جنوب شهر کاری کنید
در این قسمت از «سلام آقای شهردار»، پیروز حناچی، در پاسخ به یکی شهروندان تهرانی، از تلاش شهرداری برای انجام مناسبسازی معابر و پیادهروها، میگوید و از پیگیری مشکلات خیابان ارج و تذکر به شهردار منطقه خبر داد
-
یادداشت تصویری ششم:
آسیب ضدعفونی غیراستاندارد به محیط زیست
ضدعفونی کردن سطوح در روزهای کرونایی جزو مکانیزم هایی بوده که سازمان بهداشت جهانی آن را ابلاغ کرده است.
-
شروع روز کاری با «حال خوب»
هادی ملکنژاد کارمند بانک است. او برای جلوگیری از به خطر افتادن سلامتیاش به دلیل نشستن مداوم در محل کار و کاهش استرس آن به ورزش و به ویژه دوچرخه سواری رو آورده و میگوید که روزها را با حال خوب و شادمانی شروع میکند.
-
برنامه پیگرد؛ قسمت ششم
مجتمع تجاری رضوان در مسیر تعیین تکلیف
در اوایل دهه ۸۰، احداث مجتمع رضوان در منطقه ۱۷ شروع شد؛ مجتمعی که قرار بود سال ۹۳ افتتاح شود، اما با گذشت چندین سال، همچنان بلاتکلیف است و در دورههای قبلی هیچ تدبیری برای تامین زیرساختهای آن انجام نشده است. به تازگی با همکاری مدیریت شهری فعلی، مشکلات این مجتمع در حال رفع است. در این قسمت پیگرد، لطفی، شهردار منطقه۱۷، جزئیاتی از پروژه و اقدامات انجام شده برای تکمیل این مجتمع را میگوید.
-
مستند تاب تهران
آمادگی برای مقابله با بلایای طبیعی و انسانی یکی از موضوعات و چالشهای قدیمی هر کلانشهری است، این آمادگی تابآوری تعریف میشود. در مستند «تاب تهران» آخرین وضعیت کلانشهر تهران برای مقابله با بلایای طبیعی و انسانی بررسی شد.
-
ورزش در محیط کار / قسمت هفتم
بسیاری از آسیبهایی که به سلامتی جسمانی افراد وارد میشود ناشی از نشستن طولانی مدت پشت میز کار است. بسیاری از افراد شاغل امکان حضور در باشگاههای ورزشی را ندارند اما با انجام حرکاتی ساده در محیط کار میتوان از آسیبهای جسمانی جلوگیری کرد.
-
بازدید سفیر فرانسه در ایران از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان»
سفیر فرانسه در ایران از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» بازدید کرد، فیلیپ تیهبو با اشاره به آثار نمایشگاه گفت: آثار هنری، به درک بیشتر تهران کمک میکند تا به شهری بهتر تبدیل شود
-
یادداشت تصویری پنجم
شب های تهران در محدودیت های کرونایی
در ایامی که محدودیت ها ابلاغ شد یکی از ممنوعیت ها، ممنوعیت تردد از ۹ شب تا ساعت ۴ صبح بود که بر اساس آن تردد خیلی از خودروهایی که ضرورت نداشت در سطح شهر پرسه بزنند ممنوع شد.
-
بازدید سفیر فرانسه در ایران از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان»
فیلیپ تیهبو در بازدید از نمایشگاه «تهران از منظر همرمندان» گفت: این آثار هنری، به درک بیشتر تهران کمک میکند تا به شهری بهتر تبدیل شود.
-
مشاور عالی شهردار تهران:
زبان هنر، زبانی رسا برای انتقال موضوع
مصطفی کاظمی،مشاور عالی شهردار تهران در بازید از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» گفت: زبان هنر،زبان موثر و رسا برای انتقال موضوع به مخاطب است.
-
پویش « ما برای ما»
هدف کمپین «ما برای ما» کمک به حل مشکل، مساله یا انجام کاری در حد توان برای دیگران و حتی کارآفرینی است؛ تا با روشن شدن یک به یک چراغهای کمکرسانی در هر نقطهای از کشور نقشه ایران نورانی شود.این پویش ادبیات خاص خودش را دارد.
-
وقتی ما را میبینید، خدا را شکر نکنید!
به مناسبت روز جهانی معلول، آیلار والاپور از زندگیاش میگوید.او دارای دو مدرک کارشناسی است و یک کتاب شعر چاپ کرده و در دو فیلم مثل شهر زیبا از اصغر فرهادی بازی کرده است.والاپور میگوید افرادی که با دیدن او خدا را شکر میکنند اذیتش میکند.
-
قسمت بیست و سوم
آقای شهردار ،چرا در اتوبان مسیر مخصوص دوچرخه وجود ندارد؟
در این قسمت از «سلام آقای شهردار»، پیروز حناچی، در پاسخ به یکی شهروندان تهرانی، از برنامه پنج ساله شهرداری تهران برای توسعه و افزایش پیوستگی مسیرهای دوچرخه و حملونقل عمومی گفته است.
-
بازدید شهردار تهران به همراه سفیر اتریش از نمایشگاه تهران از منظر هنرمندان
پیروز حناچی شهردار تهران و سفیر اتریش در ایران در از نمایشگاه تهران از منظر هنرمندان بازید کردند.
-
ورزش در خانه ۱۷
برای ورزش کردن حتما نباید از خانه بیرون رفت و در بوستان یا باشگاه ورزش کرد. فضای خانه می تواند محل مناسبی برای ورزش کردن باشد.
-
یادداشت تصویری چهارم
راهکارهای سیاستگذاری درست برای مدیریت کرونا
برای اینکه بتوانیم سیاستگذاری درست اتخاذ کنیم برای مدیریت اپیدمی و رساندن آن به مرز کنترل چند عنصر اصلی را باید توجه کنیم.
-
۳۰۰ عضو فعال داریم
سعید قاسمی، شهروند دوچرخهسوار تهرانی، از بچگی دوچرخهسواری کرده و حالا چهار سالی میشود که به طور حرفهای رکاب میزند.او و همرامانش، گروه دوچرخهسواری دامون را، که حالا ۳۰۰ عضو فعال دارد، تاسیس کردند؛ گروهی که هدفش کمک به دوچرخهسواران آماتور برای رکابزنی در سطح شهر است.
-
همه زندگیمان دوچرخهای است
مریم اکبری و مسعود علیپور، دو شهروند دوچرخهسوار تهرانی و مربی دوچرخهسواری هستند.آنها که مراسم عروسیشان را با رکابزنی و بر روی دوچرخه برگزار کردهاند، میگویند کار و تفریح و زندگیشان، دوچرخهسواری است.
-
شیفت شب
قسمت سوم: تهران، شهر همیشه بیدار
با تاریکی هوا، زیستی دیگر در پایتخت آغاز میشود؛ در این قسمت «شیفت شب»، با سیدمناف هاشمی، معاون حملونقل و ترافیک شهردار تهران که شهردار شب است، همراه شدیم تا اداره شبانه در شهر را ببینیم. در زیست شبانه تهران، علاوه بر پرسنل خدماتی، نیروهایی نیز در بخشهای مختلف شهر مانند تاسیسات در حال کارند؛ و فعالیتهایی مثل سیمکشیهای هوایی که برای راه اندازی اتوبوسهای برقی است را انجام میشود. شیفت شب با شهرداران شب همراه میشود تا روایت شبهای تهران را برایتان بازگو کند.
-
قسمت پنجم
ایکاش قانون شفافتر بود/ وضعیت گود مرزداران
در تهران ۳۰۰ گود رها شده وجود دارد، که ۱۰۰ گود، پرخطر تشخیص داده شدهاست.با درخواست مخاطبان شبکه شهر، برای رسیدگی به وضعیت گود مرزداران، در این قسمت از پیگرد، آخرین وضعیت این گود پیگیری و اقدامات شهرداری تهران، تشریح شد. گلپایگانی، معاون معماری شهرداری، با رد ادعای وجود مافیا در ساخت و سازها، میگوید ای کاش قانون شفافتر بود. گزارشی از فرانک جواهری
-
معاون منابع انسانی شهرداری تهران:
انتقال چالشهای شهر از زبان هنر ادامه دار باشد
مظاهریان، معاون منابع انسانی شهرداری تهران، در بازدید از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» گفت: انتقال چالشهای شهر از زبان هنر به مردم، باید ادامهدار باشد.
-
یادداشت تصویری سوم
کرونا با مترو چه کرد؟/ هیچکس به کمک ما نیامد
کرونا مشکلات و محدودیت های متعددی برای شرکت بهرهبرداری متروی ایجاد کرده است.
-
بیست بیست/ قسمت چهاردهم
برنامه خبری بیست بیست نگاهی جدید به خبرهای تهران دارد.
-
به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
این صدای زنان شهر من است
در یک فراخوان عمومی از زنان تهران خواستیم از نقاط ناامنی بگویند که در شهر با آن مواجه می شوند.
-
قسمت بیست و دوم
چرا کرایه تاکسیها متناسب با تورم افزایش پیدا نمیکند؟
در این قسمت از برنامه «سلام آقای شهردار» پیروز حناچی در پاسخ به یکی از رانندگان تاکسی خطی پایانه ونک، چگونگی تعیین نرخ کرایه تاکسیها را تشریح کرد. او گفت: شهرداری تهران تلاش می کند با خرد جمعی، بین مصرف کننده و سرویس دهنده تعادل ایجاد کند.
-
زهرا بهروز آذر، مدیرکل اموربانوان شهرداری تهران:
مشارکت هنرمندان کم نظیر بود
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در بازدید از نمایشگاه «تهران از منظر هنرمندان» به دو جذابیت این نمایشگاه اشاره کرد گفت: در وهله نخست تماشای هنر به اشکال مختلف مطرح است که همواره برای هر انسانی لذت بخش است اما آنچه برای من جذاب بود و نمایشگاه را متفاوت میکرد، نوع مشارکت هنرمندان و فرآیند خلق آثار بود.
-
یادداشت تصویری دوم
دوران پساکرونا برای شهروندان چگونه است؟
اینکه دنیای پساکرونا به چه شکل خواهد بود، می توانم بگویم قطعا با شرایط و روند کنونی ما یک تغییر بزرگ را در زندگی احساس خواهیم کرد.