سازمان مديريت پسماند
-
تهران با «شنبههای بدون پسماند» زیباتر میشود
هر تهرانی روزانه حدود ۶۰۰ گرم زباله تولید میکند که در قیاس با بسیاری از کشورهای دنیا این عدد چندان بالا نیست، اما آنچه وضعیت زبالهها در پایتخت را بغرنج میکند میزان تفکیک پسماند در مبدا و ورود آنها به چرخه بازیافت است. به این معنا که از هفت هزار تن زبالهای که هر روز در تهران تولید میشود تنها ۶ درصد در مبدا تفکیک و حدود ۵۰ درصد هم بازیافت میشوند. با یک حساب سرانگشتی درمییابیم که حدود ۵۰ درصد از زبالههای پایتخت که در میان آنها پسماندهای الکترونیکی و خطرناک هم وجود دارد، به خاک سپرده میشوند.
-
مرکز دفن زباله های تهرانی ها تغییر می کند؟
روزانه هزاران تن زباله تهرانیها جمعآوری و به مرکز دفع پسماند آرادکوه منتقل میشود. اما هرازچندگاهی مسئولین اعلام میکنند که باید آرادکوه از این منطقه منتقل شود. البته مدیران شهری هم استدلالهای خود را در این زمینه مطرح میکنند.
-
آیین گشایش سه پروژه پسماند در شهرداری تهران برگزار شد/۱
صدراعظم نوری: رویکرد مدیریت شهری از روبنا به زیرساخت تغییر کرده است
شهر: مراسم افتتاح همزمان سه پروژه مرکز کنترل و نظارت تصویری مدیریت پسماند، سامانه دریافت خودکار پسماندهای خشک و آغاز عملیات ساخت سومین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی در سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.
-
علیپور در گفت و گو با رادیو سلامت:
جمع آوری جداگانه پسماندهای ماسک و دستکش از منازل نه لازم است نه امکان پذیر
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت که جمع آوری جداگانه پسماندهای ماسک و دستکش از منازل نه لازم است نه امکان پذیر اما در صورت اصرار، وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولیان امر به موضوع ورود کنند.
-
کودکان زبالهگرد/۱۰
جمعآوری نادرست پسماند، حلقه مفقوده زبالهگردی کودکان
شهر: سیستم نادرست در جمعآوری پسماند، زمینه زبالهگردی کودکان را تقویت کرده و به ادامه آن دامن میزند، از همین رو اجرای طرح کاپ* با هدف تغییر در مدیریت پسماند، حلقه حضور این کودکان در چرخه جمع آوری زباله را محدود میکند.
-
واکنش سازمان مدیریت پسماند به اظهاراتی درباره نبود برنامه جمع آوری زباله های کرونایی در شهرداری
مدیریت پسماندهای پزشکی بر عهده وزارت بهداشت است
شهر: ظرفیت مخزن گذاری جداگانه برای زباله های پزشکی در حال حاضر در شهرداری تهران وجود ندارد، از طریق محتواهای آموزشی و بر اساس پروتکل هایی که سازمان بهداشت جهانی ابلاغ کرده، به مردم آموزش داده می شود تا پسماندهایی که در منازل بیماران کرونایی تولید می شود را به صورت جداگانه ای در کیسه بسته بندی کرده و در مخازن قرار دهند. ضمن اینکه وزارت بهداشت متولی پسماندهای پزشکی است.
-
نصب ۵ دستگاه "خوددریافت پسماند خشک"در میادین میوه
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: تا پایان هفته پنج دستگاه خود دریافت پسماند خشک در میادین میوه و تره بار نصب خواهد شد.
-
حوزه های برگزاری کنکور در تهران ضدعفونی میشوند
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از هماهنگی با سازمان آتش نشانی برای ضدعفونی حوزه های برگزاری کنکور سراسری به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا خبر داد.
-
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران:
شناسایی ۲۰۰ کانون تجمع زباله گردهای پایتخت
سازمان مدیریت پسماند ۲۰۰ نقطه تجمع و داد و ستد عوامل تفکیک غیرمجاز را به نیروی انتظامی معرفی کرد.
-
زباله های عفونی ۱۰ درصد افزایش یافت
به زودی از ۴۰ خودروی نوسازی شده ناوگان حمل پسماندهای بیمارستانی رونمایی می شود.
-
روزانه ۴۰ هزار تن نخاله ساختمانی در تهران تولید میشود
تاسیس ۲ کارخانه جدید برای بازچرخانی نخالههای ساختمانی
شهر: روزانه ۴۰ هزار تن نخاله ساختمانی در تهران تولید میشود که در راستای بازچرخانی این پسماندها تاکنون دو کارخانه با ظرفیت استحصال روزانه سه هزار و ۳۰۰ تن در تهران فعال شده و دو کارخانه دیگر هم با همین ظرفیت در حال راهاندازی است.
-
برای اولین بار و در راستای اجرای طرح کاپ انجام می شود
رونمایی از اپلیکیشن های «جاروب» و «به زی» برای جمع آوری پسماندهای خشک
روز دوشنبه ۲۶ خردادماه، با حضور شهردار تهران در راستای اجرای طرح کاپ از دو اپلیکیشن جمع آوری پسماند خشک «به زی» و «جاروب» رونمایی می شود.
-
انعقاد تفاهم نامه طرح کاپ در منطقه ۱۳
تفاهم نامه طرح کاهش پسماند(کاپ) به مدت یکسال بین شهرداری منطقه ۱۳ و پلیس راهور منعقد شد.
-
نصب ۱۰ دستگاه خوددریافت پسماند؛ به زودی
۱۰ دستگاه مکانیزه خوددریافت پسماند خشک در آینده ای نزدیک در مناطق مختلف تهران نصب می شود.