به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهری تهران، محمدرضا جوادی یگانه در مراسم بهره برداری از پروژه نوسازی، به سازی و مناسب سازی مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس تصریح کرد: این مجموعه بیش از 3 هزار مترمربع وسعت دارد که از امروز سالن ایوان شمس با امکانات کامل آماده پذیرایی از شهروندان دارای معلولیت است.
وی با تاکید بر اینکه پروژه نوسازی و مناسب سازی مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس با مشارکت و نظارت کاربردی افرادی که خود دارای معلولیت هستند اجرا شده است، گفت: یکی از رمپ های این سالن برای تردد افرادی که دچار نقص حرکتی هستند مناسب سازی شده ضمن آنکه یک بالابر ویژه ویلچر نیز در کنار سن ایوان شمس تعبیه شده تا معلولان به راحتی بتوانند در محوطه سن سالن نمایش نیز تردد کند.
جوادی یگانه مناسب سازی مسیر تردد معلولان در سالن فرهنگی هنری ایوان شمس را گامی در جهت تحقق حقوق آن دسته از شهروندانی که دارای معلولیت هستند، عنوان کرد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اجرای پروژه بازسازی و مناسب سازی مسیر تردد ویژه افراد دارای معلولیت سالن ایوان شمس یکی از پروژه های سلامت محور اداره کل سلامت بود که با پیگیری های مجدانه این اداره منجر به تخصیص ردیف بودجه از سمت شورای شهر تهران شده است. این پروژه نیز با مشارکت و نظارت کاربردی انجمن علمی و آفرینش های هنری معلولان ایران و دبیر کانون معلولان منطقه 16 اجرا شده است به طوریکه امروز شاهد ارتقا شاخص های حقوق شهروندی در مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس هستیم.
جوادی یگانه همچنین گفت: پروژه بازسازی و مناسب سازی مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با بهره گیری از توان داخلی شرکت انجام شده است. تامین اقلام مورد نیاز نیز به دلیل وجود تحریم ها از سوی این شرکت به صورت امانی صورت گرفته است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین از بازسازی بخش ورودی سالن ایوان شمس از مسیر بزرگراه کردستان نیز خبر داد و گفت: علاوه بر پل ورودی خیابان و سنگ فرش بخش پیاده راه، مسیرهای تردد ویلچر در بیرون و داخل سالن، سنگ فرش کف سالن انتظار، عایق بندی سقف و کف، سیستم گرمایش و سرمایش، فرش کف سالن اصلی مجموعه ایوان شمس و بخش VIP نیز نوسازی و به سازی شده اند.
در ادامه این مراسم زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران نیز با اشاره به اینکه نوسازی و مناسب سازی مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس توسط افراد دارای معلولیت انجام شده است، گفت: در روند مناسب سازی مجموعه ایوان شمس بارها نقشه این اقدام طراحی شد ولی به دلیل کاربردی نبودن از منظر کارشناسان و ناظران کیفی این پروژه که خود دارای معلولیت بودند، رد شدند.
وی ادامه داد: در روند مناسب سازی ها باید پروژه ها علاوه بر رعایت شاخص های کیفی، از نظر کاربردی نیز قابلیت ارائه خدمات داشته باشند. موضوع مهمی که در مناسب سازی سالن ایوان شمس مد نظر معاونت اجتماعی و فرهنگی بوده است.
نصیری همچنین از تخصیص دو چشمه سرویس بهداشتی به افراد دارای معلولیتی که از ویلچر استفاده می کنند خبر داد و گفت: در حال حاضر دو چشمه سرویس بهداشتی مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس برای سالمندان و افرادی که دارای نقص حرکتی هستند قابل استفاده است اما برای افراد دارای معلولیت که از ویلچر استفاده می کنند نیز آماده بهره برداری می شود.
گفتنی است سالن فرهنگی هنری ایوان شمس در مساحتی حدود ۳ هزار مترمربع با ظرفیت سالن اصلی بیش از ۴۰۰ نفر و سالن های حاشیه ای با بیش از یکصد ظرفیت، در جنب ساختمان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ابتدای بزرگراه کردستان مسیر جنوب به شمال واقع شده است.
نظر شما