نخستین غرفه گلماند منطقه ۱۳ راه اندازی می شود

شهردار منطقه۱۳ از راه اندازی نخستین غرفه گلماند همسو با اهداف طرح کاپ و با هدف جلب مشارکت حداکثری شهروندان در موضوع کاهش پسماند به زودی در بوستان زرتشت این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، مجتبی شکری، شهردارمنطقه، آموزش و فرهنگ سازی در جامعه را  دو رکن اصلی موفقیت در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا برشمرد و افزود: از آنجا که تفکیک در مبدا یکی از مهم ترین و کم هزینه ترین روشهای جداسازی پسماند  است ، می بایست با ایجاد بستر های لازم، مردم به این باور برسند که تفکیک زباله از مبدأ کار بسیار ارزشمندی است؛  ایجاد چنین نگرشی بی‌تردید موجب می‌شود شهروندان بیش از گذشته با مدیران شهری همراه شوند و در این کار مشارکت کنند.
شکری ، میانگین پسماند خشک و تر منطقه را ۱۰۵  تن در روز بر اساس آمار به دست آمده از سوی اداره بازیافت اعلام و ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح های ویژه میزان مشارکت شهروندان در تفکیک پسماند از مبدا افزایش یافته و راه اندازی مراکز گلماند و اخذ پسماندهای خشک شهروندان در ازای گل و گیاه می تواند تاثیر بسزایی در این امر داشته باشد.
او افزود: در این غرفه ، درازای دریافت انواع پسماند خشک از جمله کاغذ، مقوا، کارتن پلاستیک، آهن‌آلات و… از شهروندان به آنها اقلام کاشت و گلدان و گل همراه با آموزش  نحوه نگهداری اهدا می شود.
شهردار منطقه۱۳ یادآور شد : همزمان با آماده سازی غرفه گلماند و به منظور توجیه و آگاه سازی شهروندان ،  آموزشگران بازیافت ، اقدام به آموزش چهره به چهره  شهروندان در زمینه تفکیک پسماند کردند تا در این امر مشارکت بیشتری داشته باشند .
بر پایه این خبر؛ غرفه گلماند منطقه ۱۳ واقع در بوستان زرتشت نبش انتهای خیابان شواخ در محله شورا فعالیت خواهد کرد.

۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
کد مطلب: 11676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =