رفع نواقص نورپردازی از معابر محلی و بزرگراه های منطقه ۴

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از نورپردازی و افزایش ایمنی پل های عابر پیاده، معابر، زیرگذرها، بوستان ها خبر داد و گفت: با تامین سیستم روشنایی و رفع عیوب آنها ایمنی نقاط بی دفاع شهری افزایش می یابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، مجید رجبی با اعلام این خبر گفت: در ادامه طرح نگهداشت شهری و رسیدگی هرچه بیشتر به رفاه و افزایش ایمنی شهروندان که از اولویت مدیریت شهری به شمار می رود، پس از بازدیدهای دوره ای و مشخص شدن نقاط آسیب دیده، رفع نقص نورپردازیها در دستور کار قرار گرفت که در این خصوص حدود  ۴۰ عدد پروژکتور در  زیرگذر بزرگراه شهید بابایی- خیابان تلو و ضلع جنوبی مجید افشاری مرمت و نصب شد.
او خاطرنشان کرد: در معابر بزرگراهی و محلی منطقه ۴ بیش از ۳ هزار پروژکتور وجود دارد که به صورت مستمر بازدید و ماهانه به صورت تقریبی ۴۵ عدد مرمت و رفع نقص می شود.
رجبی افزود: این پروژکتورها علاوه بر روشنایی زیر پل ها و زیبایی در شب، ساماندهی نقاط بی دفاع شهری را موجب می شود که رضایت و امنیت شهروندان را به دنبال داشته است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ در پایان گفت: شهروندان می توانند در صورت درخواست تعمیر و رفع نقص نورپردازی در نقطه مورد نظرشان پیام خود را با سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ مطرح و پیگیری کنند.

۱۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰
کد مطلب: 11685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =