از محله ای که قطب دارت ایران لقب گرفته تا جوادیه ای که برای خودش کشور است

نخبگان منطقه ۱۶ با شهردار تهران دیدار کرده و هر کدام دغدغه ها و مشکلات محله خود را با علیرضا زاکانی در میان گذاشتند.

به گزارش خبرنگار شهر، منطقه ۱۶ خواستگاه نخبگان و ورزشکاران بسیار زیادی بوده است. این منطقه شهدای زیادی تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است. علیرضا زاکانی، شهردار تهران در برنامه قرار خدمت روز ۲۰ آبان ۱۴۰۰ از منطقه ۱۶ بازدید کرده و با نخبگان این منطقه نشستی دوستانه برگزار کرد.

رضا خان محمدی، پیشکسوت والیبال در نشست با شهردار تهران به عنوان اولین نخبه، تاکید کرد: متولد ۱۳۱۸ در خانی آباد تهران هستم. والیبالیست هایی از جمله جلال شاهسوند، برادران نکوپایان و... در این منطقه زندگی می کردند و ما با تلاش توانستیم در سال ۳۵ قهرمان تهران شویم.

از زمان آقای خرم در فدراسیون نیز به عنوان سرپرست تیم والیبال فعالیت می کردم و افتخار می کنم بچه نازی آباد هستم. در حال حاضر شهرداری منطقه ۱۶ یک تیم والیبال دارد که محمدرضا گلزار یکی از بازیکنان آن بود که در دسته یک بازی می کردند.

قطب دارت ایران

دنیز هشت پران، قهرمان دارت کشور نیز در این جلسه گفت: حضور شما به عنوان شهردار تهران در این منطقه باعث دلگرمی است. بنده اولین مدال دارت کشور را گرفتم و دو مدال طلا دارم. سال ۲۰۱۷ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پیگیر تیم ملی و مسابقات ما بودند و بعد از رسیدن به نایب قهرمانی بسیار خوشحال شدند.

او افزود: دارت را از فرهنگسرای بهمن شروع کردم. این منطقه قطب دارت ایران است. دارت رشته ای نشاط آورد و کم هزینه است. دارت در این منطقه به صورت جدی پیگیری می شود و مسابقات حرفه ای برگزار می شود. این ورزش باعث تمرکز و صمیمیت می شود و اگر شرایط توسط شهرداری فراهم شود به صورت رایگان این ورزش رایگان آموزش می دهم.

خیری که هفت واحد مسکونی به زوجین اجاره داد

عمومحمدی‌ از خیرین منطقه ۱۶ که ۸ واحد مسکن خود را به زوج های جوان اجاره داده است. در نشست با شهردار تهران گفت: ریا شرک است. اما همه جا می روم تا کار خیر را گسترش دهم. در حال حاضر ۸ نفر ‌۵۰ میلیون و یک نفر صد میلیون تومان کمک کرده اند تا مسکن زوجین جوان را تامین کنیم. ۸ واحد آپارتمان دارم که ۷ واحد آپارتمان را صلواتی اجاره می دهم. در حال حاضر ۵۸ نفر در نوبت اجاره خانه هستند.

پدرم به سردار شهیدحاج قاسم پیوست

پسر شهید پاشاپور نیز در این دیدار گفت: پدرم به سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی پیوستند. راه آنها برای هر کسی قابل درک نیست اما هر کس در این راه قرار بگیرد به عالی ترین رتبه ها می رسد.

راه اندازی اولین استارتاپ نازی آباد

امیر مصدق، قهرمان ملی و خیر منطقه ۱۶ نیز تاکید کرد: افتخار می کنم که بچه نازی آباد هستم. در حال حاضر ریاست کیک بوکسینگ آسیا را بر عهده دارم. قرار است اولین استارتاپ نازی آباد را راه اندازی کنیم و در فرهنگ‌سازی فعالیت خواهیم کرد.

او ادامه داد: متاسفانه به فعالیت استارتاپها نگاه‌ درستی نمی‌شود. به دنبال ایجاد فرهنگ جدیدی در این حوزه هستیم. بچه حزب اللهی های زیادی در این منطقه جزو نخبگان هستند.

جایگاه فرهنگ ایرانی اسلامی

روح الله رحمانی هم در گفت و گو با شهردار تهران گفت: در نوآوری جا دارد یک فرهنگ ایرانی اسلامی راه اندازی کرد و می توانیم رشد و توسعه این فرهنگ را از این منطقه شروع کنیم.

موج آسیب های اجتماعی در منطقه ۱۶

خسروی، رییس فرهنگسرای بهمن نیز با حضور در این نشست، گفت: شهدای منطقه هویت ما هستند. ۵ خانواده مدافع حرم در این منطقه ساکن هستند و مفاخر علمی زیادی نیز در این منطقه زندگی می کنند. اما آسیب های اجتماعی نیز در این منطقه بسیار زیاد است.

او با اشاره به این که آقای شهردار، شما در مناطق پایین شهر متولد شده اید و این مناطق را می شناسید هستید، افزود: فضاهای فرهنگی و ورزشی منطقه ۱۶ در دست پیمانکاران است و اگر بخواهیم نخبه داشته باشیم نیاز به فضای فرهنگی داریم. این فضاها باید در اختیار شهرداری و شهردار منطقه ۱۶ باشد. در این منطقه کتابخانه ای به شکل درست نداریم. در سطح محلات منطقه ۱۶ امکان و جای ایجاد کتابخانه وجود دارد و درخواست می کنیم، اجازه ساخت کتابخانه را صادر کنید.

او افزود: در دوره های گذشته جلسات فرهنگی در منطقه ۱۶ برگزار می شد اما این جلسات لغو شده است. منطقه ۱۶ به این جلسات با محوریت شهردار منطقه نیاز دارد. اگر دستور دهید سرانه فضای آموزشی و اجتماعی افزایش یابد تا شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه باشیم.

خسروی گفت: در این منطقه هم افرادی را شاهدیم که ماشین میلیاردی دارند و هم افراد و خانواده ای که به نان شب محتاج هستند.

او ادامه داد: در ۲۰ ماه گذشته برنامه هنری، مذهبی و... را در این منطقه رونق دادیم. سالن ۱۵۰۰ نفری در این منطقه وجود دارد و حیف است که از آن استفاده نکنیم. خواست مردم منطقه این است که ایجاد انگیزه و امید کنیم بنابراین اجازه برگزاری برنامه های هنری سالم را صادر بفرمایید.

جوادیه یک کشور است

علی خسروی، کارشناس داوری نیز گفت: آقای زاکانی شما ورزشی هستید. جوادیه ۴ داور داشت که دو نفر از این عزیزان فوت کردند. من با زمین خاکی پشت مدرسه رستاخیز شروع کردم و فکر نمی کردم داور بشوم. در پارک و خیابان تمرین کردم و موفق شدم. همه جا می گویم که اهل جوادیه هستم. جوادیه یک کشور است چون راه آهن، سیلو، ارتش و... دارد.

قهرمان پارالمپیکی بیکار است

مریم سلطانی، قهرمان پارالمپیک دو میدانی گفت: در ۱۲ سال عمر ورزشی، تلاش بسیاری داشتم. وقتی یک پارالمپیکی کار می کنند مجبور است تلاش بیشتری کند. با وجود آن که کارشناس ارشد حقوق دارم اما بیمار و دنبال یک شغل هستم. بستری برای اشتغال بنده فراهم کنید تا بتوانم با خیال راحت به ورزش بپردازم.

۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
کد خبر: 14339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =