به گزارش خبرنگار شهر، حمیدرضا صارمی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران سه شنبه- ۲۵ آبان ۱۴۰۰- در بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درباره بررسی یک فوریت لایحه اصلاحیه «نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری تهران» گفت: براساس بررسی های انجام شده و پیش بینی نیاز به مسکن، تهران سالانه به حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار واحد مسکونی نیاز دارد. این در حالی است که پروانه های صادر شده طی ۴ سال گذشته کاهش داشته است.
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران افزود: شهرداری تهران در سال های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ به ترتیب هفت هزار و ۲۰۰، پنج هزار و ۹۰۰ و چهار هزار و ۷۰۰ پروانه صادر کرده است.این آمارها مربوط به اول فروردین هر سال تا ۲۴ آبان همان سال است.
صارمی خبر داد: امسال از اول فروردین تا ۲۴ آبان سه هزار و ۸۴۷ پروانه صادر شده است.
صارمی افزود: اگر به لحاظ مالی اثر محسوس نبوده به شهروندان ارتباطی ندارد، درواقع دلیل آن این است که پروانه ای صادر نشده که پولی پرداخت شود.
او تاکید کرد: بیش از ۶۰ درصد عوامل درون مجموعه شهرداری بر کاهش صدور پروانه اثر داشته است. شورای شهر باید کمک کند تا با لوایحی که ارائه میکنیم مانع ها برطرف شود.
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سیاست کلی این معاونت صدور تخفیف به صورت تشویقی در عوارض نیست، افزود: هدف ما ایجاد تعادل در قیمت هاست تا مردم بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
او توضیح داد: با نگاه شورا و شهردار تهران مبنی بر شعارمانع زدایی، در واقع سیاست های تشویقی با توجه به محدودیتی که در تراکم برای مناطق جنوبی وجود دارد عمدتا هیچ تاثیری در این مناطق نداشته است. در مناطق شمالی نیز در روزهای انتهایی اجرای سیاست های تشویقی مراجعات در مناطق یک و ۳ را بیشتر کرده است.
در نهایت یک فوریت این لایحه با اکثریت آرا موافق به تصویب رسید.
نظر شما