به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، جلسه شورای سیاست گذاری سیزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (مجمع شهری تهران) و هشتمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی با حضوراعضای این شورا به صورت برخط برگزار شد.
لطف الله فروزنده؛ معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا گفت:چنین رویدادی پشتوانه بسیار مناسبی برای اهداف بزرگ شهرداری تهران است.
او با اشاره به واجد شرایط بودن کلانشهر تهران برای تحقق شعار شهردار تهران گفت:تهران بزرگ ظرفیت پایتخت شدن جهان اسلام را دارد به شرط این که طرح های نوآورانه و پشتوانه علمی داشته باشد.
مهدی جمالی نژاد؛ معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در این نشست با تقدیر از دست اندر کار برگزاری جشنواره گفت: استقبال از جشنواره بسیار عالی بوده و تا آخرین مهلت دریافت آثار تعداد ۲۰۲۹ اثر از سراسر کشور دریافت شده است.
او با تاکید بر خیرات و برکات برگزاری چنین جشنواره ای در سراسر کشور افزود:برگزاری این جشنواره توسط شهرداری تهران و مرکز مطالعات مورد استقبال شهرداری های سراسرکشور بوده و ثمرات آن در سراسر کشور قابل مشاهده و ملموس خواهد بود.
جمالی نژاد ادامه داد: مرکز مطالعات شهرداری تهران با ایجاد چنین ظرفیتی در شهرداری حوزه عملیاتی را به شبکه دانش متصل کرده است.
محمد حسن بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در ادامه گفت: این مرکز با اجرای جشنواره های پژوهشی و مطالعاتی در راستای احقاق اهداف گام دوم انقلاب و منویات مقام معظم رهبری گام برداشته است.
او با اشاره به محورهای جشنواره گفت: سیزدهمین دوره این جشنواره با سه محور "موضوعی شهرها و مدیریت شهری درگام دوم انقلاب و سده جدید"، "بازگشایی شهرها در دوران پساکرونا" و "رصد تحولات شهرها و مدیریت شهری در پایان سده " برگزار می شود.
احمد صادقی؛ عضو شورای شهر تهران نیز با ارزشمند خواندن چنین رویدادی در شهر تهران گفت:طبق بیانات مقام معظم رهبری مشکلات شهری مانند ترافیک باید با همفکری و همراهی پژوهشگران و دانشگاهیان حل شود.
او با اشاره به مشکلات تهران افزود: برای حل این مشکلات با مشارکت دانشگاهیان باید به راهکارهای علمی دست یافت.
حسین یوسفی؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران در ادامه این نشست با اشاره به نحوه داوری طرح ها گفت: داوری آثار به صورت غیر حضوری ودر سامانه انجام می شود، بهره گیری از اعضای هیات علمی دانشگاه های مختلف در حوزه های تخصصی در داوری آثار از ویژگی منحصر به فرد این جشنواره به شمار می آید.
غلامرضا کاظمیان؛ مدیرکل طرح ریزی شهرها و طرح های توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی توسعه شهرها را بدون حضور دانشگاهیان را فاقد ارزش خواند و گفت: توسعه متوازن شهری با مطالعات علمی و مشارکت دانشگاهیان اتفاق می افتد و این جشنواره فرصت مناسبی برای مدیریت شهری است.
اسمعیل زیارتی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهری و روستایی با تاکید بر دیدگاه کلان مدیریتی حاکم برسیزدهمین جشنواره عنوان کرد: از ویژگی های این جشنواره این است که برای حل مشکلات تهران به شهرها و روستاها هم توجه دارد چرا که بسیاری از این مشکلات بی ارتباط با شهرها و روستاهای اطرافش نیست.
محسن شریفی؛ مدیر کل دفتر پژوهشهای وزارت علوم با اشاره به اهمیت این رویداد بیان کرد:از اینکه شهرداری تهران در ایجاد این حلقه اتصال میان دانشگاهیان و مدیریت شهری پیشگام شده خوشبین هستیم و برای تداوم این ارتباط از هیچ مساعدتی دریغ نخواهیم کرد.
محمد مجید فولادگر؛ رئیس پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی دانشگاه آزاد در ادامه افزود:نگاه به آینده شهر تهران از آنجا مورد اهمیت خواهد بود که با حضور اندیشمندان و دانشمندان تکاپوی فکری در مدیریت شهری شکل می گیرد.
او با اشاره به تهران الگوی تمدن اسلامی می گوید: این هدف با تحقق چشم انداز حکمرانی شهری بسط و توسعه و مرجعیت پیدا می کند.
کمال مرادی؛ دبیر کل مجمع شهرداران کلانشهر ایران در این نشست با تاکید بر ایجاد شبکه دانش در شهرداری تهران اظهار داشت:این رویداد می تواند باعث ایجاد شبکه دانش مدیریت شهری در شهرداری های کشور باشد و منشا ظهور و بروز تحولات بسیاری در مدیریت شهری شود.
سعید کرمی؛ رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران و عضو دیگر شورای سیاست گذاری در ادامه گفت: آنچه این جشنواره را خاص کرده این است که آثار برگزیده ضمانت اجرایی دارند و همین ویژگی در استقبال از جشنواره تاثیر بی نظیری داشته است.
گشتاسب مظفری؛ معاون مطالعات مدیریت اقتصادی و امور اجتماعی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با بی نظیر خواندن این جشنواره در دنیا گفت:این جشنواره در حوزه بین المللی نظیر ندارد و می توان از آن در دنیا به عنوان یک نمونه موفق نام برد.
فرهاد محبتی؛ دبیراجرایی سیزدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری با تشریح روند جشنواره از آغاز انتشار فراخوان تا روز برگزاری گفت: این دوره از جشنواره در روز ۲۴ آذرماه ۱۴۰۰ با حضور تمامی دست اندرکاران حوزه مدیریت شهری کشور به صورت برخط برگزار خواهد شد.
نظر شما