به گزارش شهر، مسئله کمبود سرانه فضای سبز در تهران موضوع جدیدی نیست، همانگونه که در مناطق ۱۳ و ۱۴ این کمبود به وضوح مشاهده می شود. بنابراین مدیریت شهری باید چاره ای برای این مشکل بیندیشد تا در میزان دسترسی همه شهروندان به فضای سبز توازن ایجاد شود.
مهدی بابایی، نائب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار شهر درباره سرانه فضای سبز در پایتخت گفت: سرانه فضای سبز در تهران طی دهه های اخیر رشد بسیار خوبی داشته است، اما در مناطقی که دارای زمین بیشتری هستند، فضای سبز بیشتر و در مقابل در مناطقی که زمین ندارند سرانه فضای سبز پایین است.
نائب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در چند سال اخیر گسترش سرانه فضای سبز با رویکرد منطقه محور محاسبه و اجرا شده است و براساس شرایط و مختصات جغرافیایی هر منطقه بوستان احداث شده است. بنده در روزهای اول شورای ششم پیرو گزارشی که معاونت خدمات شهری و مدیر عامل سازمان بوستانها ارائه دادند این موضوع را مطرح و تاکید کردم که در واقع افزایش سرانه فضای سبز باید با رویکرد محله محور مورد بررسی قرار گیرد.
بابایی عنوان کرد: درحال حاضر سرانه فضای سبز محلات احصاء شده و طبق آمارهای به دست آمده، رویکرد افزایش سرانه فضای سبز را در سال ۱۴۰۱ در دستور کار خواهیم داشت.
به گفته او؛ اولویت خرید زمین و باغ جهت گسترش سرانه فضای سبز با محلات کم برخوردار خواهد بود.
نائب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درباره نوع بودجه در نظر گرفته شده برای گسترش سرانه فضای سبز در تهران گفت: بودجه تملک زمین و باغات، بودجه احداث و بودجه تجهیز و کاشت درخت و گیاهان پوششی ردیف های بودجه ای هستند که به طور جداگانه برای توسعه سرانه فضای سبز تخصیص داده می شود.
انتهای پیام/
نظر شما