اجرای طرح «تحول نگهداشت شهر» در ۷ معبر از منطقه ۱۵

طرح تحول نگهداشت شهر در منطقه ۱۵ با محوریت فعالیت‌های خدمات شهری، ترافیکی و عمرانی در ۷ معبر از این منطقه به اجرا درآمد.

 به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی منطقه ۱۵، سید مهدی صباغ شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: به برکت نام معظم شهدا، طرح جهادی تحول نگهداشت شهر در معابر منتهی به منازل خانواده شهیدان نباتی، معراجی، شکرانی، رحیمی، اسکندرلو، اشرفی و سلطان بداغی و کوچه های پیرامون آن محدوده در نواحی هفتگانه به اجرا درآمد.

او با اشاره به اینکه خانواده شهدا آبروی محله هستند، افزود: حضور ما در مقابل خانه شهید به جهت برکت در کار و ایجاد روحیه شور و نشاط انقلابی در انجام فعالیت های شهری است تا بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا در خدمت رسانی به مردم باشیم.

شهردار منطقه ایجاد احساس تغییر و تحول کوچه های شهر از منظر شهروندان را از مهمترین اهداف این طرح دانست و از شهرداران نواحی خواست تا با انجام این طرح به دنبال افزایش میزان رضایت شهروندان از مدیریت شهری باشند.

براساس این گزارش؛ رفت و روب، شست و شوی معابر، طعمه گذاری، کندوکوب، هرس درخت، جمع آوری مصالح ساختمانی، رنگ آمیزی معابر، حذف زواید فیزیکی جداره ها، رفع سد معبر، بهسازی و احداث نهر، لکه گیری آسفالت، رفع نقاط بی دفاع شهری با تامین روشنایی، شستشو و گندزدایی مخازن و نصب علائم و تجهیزات ترافیکی از جمله اقدامات انجام شده در محله ها است.

۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹
کد مطلب: 15381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =