به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی منطقه ۹، محمد جواد خسروی در این دیدار با اشاره به ضرورت نوسازی بافت فرسوده محله امام زاده عبدالله گفت: بافت فرسوده یکی از عمده ترین چالش های مدیریت شهری در این منطقه است؛ لذا سعی داریم با بسته های تشویقی، زمینه تسهیل و توسعه نوسازی بافت فرسوده را فراهم کنیم.
او در ادامه مطالبه گری را یکی از حقوق مهم اجتماعی شهروندان برشمرد و گفت: در این راستا و با توجه به پاسخگو بودن مدیریت شهری، طرحی را برای شناسایی مشکلات شهری محله امام زاده عبدالله در دست اجرا داریم تا ضمن احصا چالش ها، برای برطرف کردن چالش ها اقدام کنیم.
خسروی در ادامه مساجد را مرکز فعالیت های اجتماعی معرفی کرد و گفت: سعی داریم مسجد را به کانون فعالیت ها، گردهمایی ها و مشارکت شهروندان تبدیل کنیم، تا ضمن هم افزایی، بهترین خدمات به شهروندان شریف در محلات ارائه شود.
شهردار منطقه ۹ چالش های مشترک محلات منطقه را مربوط به مخازن زباله، فاضلاب شهری و سرانه پایین ورزشی و فرهنگی دانست و بیان کرد: شهروند محوری از جمله تاکیدات مدیریت ارشد شهر تهران است و در این راستا از ظرفیت معتمدین محلات، آحاد شهروندان، نیروهای جهادی و بسیج برای هم افزایی شهرداری استفاده خواهد شد.
در ادامه دیدار شهردار منطقه ۹ با نمازگزاران مسجد امام حسین(ع)، برخی از شهروندان مسائل و مطالبات خود در حوزه های مختلف اعم از عمرانی و ترافیکی، اجتماعی و فرهنگی، خدمات شهری و شهرسازی را طرح کرده و دستورات لازم برای حل مشکلات در چارچوب مقررات صادر شد.
شهردار منطقه ۹ با حضور در مسجد امام حسین(ع) ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء در گفت و گو با شهروندان در جریان مسائل و چالش های محله امام زاده عبدالله قرار گرفت.
۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
کد مطلب: 15458
نظر شما