به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹، محمد جواد خسروی در دیدار با علی اکبر محسنی نسب، مدیر آموزش و پرورش این منطقه از همکاری، تعامل و هم افزایی بین آموزش و پرورش و مدیریت شهری سخن گفت و خاطر نشان کرد: همکاری بین شهرداری و آموزش و پرورش به ویژه در راستای تحقق آموزش های شهروندی، بسیار ضروری است، لذا هر اقدام آموزشی و فرهنگی در جهت آموزش شهروندی باید با همکاری و تعامل با آموزش و پرورش صورت گیرد.
او در ادامه پیرامون تعامل آموزش و پرورش و شهرداری و شیوه همکاری خصوصاً در بحث آموزش شهروندی افزود: طرح شهردار مدرسه که فرصتی بزرگ برای کشف مدیران ولایتمدار، متعهد، متخصص، مسوولیت پذیر و آشنا به حقوق و وظایف خود برای اداره آینده ایران اسلامی است، با همکاری و تعامل با آموزش و پرورش میسر است.
شهردار منطقه ۹ در خاتمه خواستار تشکیل کارگروهی به منظور پیگیری امور جاری و نیازهای آموزش و پرورش منطقه شد و یادآوری کرد: شهرداری منطقه آماده هر گونه همکاری و تعامل با آموزش وپرورش برای حل مشکلات خصوصاً در بحث توسعه و تجهیز، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است.
شهردار منطقه ۹ در نخستین دیدار با مدیران آموزش و پرورش منطقه، ضمن تاکید بر تعامل و هماهنگی بین مدیریت شهری و آموزش و پرورش، آموزش شهروندی در مدارس را اولویتی پنهان برای نظام آموزشی قلمداد کرد.
۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
کد مطلب: 15494
نظر شما