ایجاد ظرفیت جدید برای حل بحران تهران در بوستان ولایت

شهردار منطقه۱۹ با پرداختن به اهمیت ایمن سازی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی گفت: مشکل منطقه۱۹ بافت فرسوده، ریزدانگی و دسترسی هاست که باید برای بازسازی و توانمندسازی آن تلاش کنیم.

به گزارش خبرنگار شهر، مهدی هدایت در مراسم بزرگداشت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی - یکشنبه ۵ دی ۱۴۰۰- گفت: باید تلاش کنیم در حوزه بحران در ابعاد مختلف آمادگی لازم را داشته باشیم . از ۳۲ پدیده خطرناک شناسایی شده،  ایران جزو کشورهای پرمخاطره محسوب می‌شود و تهران نیز مشکلات خاص خودش را دارد.

شهردار منطقه ۱۹ افزود: مشکل منطقه ۱۹ نیز بافت فرسوده و ریزدانگی ها و دسترسی ها است که باید برای بازسازی  و توانمندسازی این بافت ها تلاش کنیم.

هدایت ادامه داد: از اینکه این منطقه را به عنوان پایلوت فرامنطقه ای اسکان اضطراری انتخاب کردید، تشکر می کنیم و امیدواریم بتوانیم در بوستان ولایت ظرفیت جدیدی را برای حل بحران در شهر تهران فراهم کنیم.

۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
کد مطلب: 15990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =