به گزارش شهر، اسمعیل زیارتی نصرآبادی گفت: اهداف اصلی رویکرد تهیه و تدوین رشته مهارتی دیپلم تاکسیرانی، استفاده بهینه از ظرفیتها و امکانات جامعه به منظور ساماندهی گزینش آموزشی رانندگان تاکسی و توسعه فرهنگ تاکسیرانی در کشور است.
او افزود: به فراگیران و رانندگان گواهینامه مهارت شاخه کاردانش تاکسیرانی پس از موفقیت در آزمون استانداردهای مهارت آموزی و همچنین دیپلم کاردانش تاکسیرانی اعطا خواهد شد.
رئیس مرکز مطالعات برنامهریزی شهری و روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها ادامه داد: همچنین در تدوین این رشته، سرفصل های روابط بین راننده و مسافر، قوانین و آیین نامه های تاکسیرانی، فرهنگ رضایت مشتری، آموزش زبان انگلیسی، آموزش تعمیر خودرو و کمک های اولیه در قالب سه مهارت در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم متوسطه تهیه و تدوین خواهد شد.
او گفت: تهیه و تدوین این رشته با همکاری اتحادیه سازمان های تاکسیرانی های شهری کشور و معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش انجام می پذیرد که پس از تصویب این رشته در شورای عالی آموزش و پرورش در سطح کشور اجرایی خواهد شد.
زیارتی نصرآبادی بیان کرد: این مرکز تاکنون رشته های مهارتی کاردانش آتش نشانی و کاربر پسماند را تهیه کرده که در حال حاضر در رشته آتش نشانی ۱۰۸۸ نفر در ۱۱ استان کشور مشغول به تحصیل هستند که تا پایان سال تحصیلی جاری ۲۹۸ نفر از فراگیران دیپلم کاردانش آتش نشانی کسب خواهندکرد.
بر اساس گزارش ایرنا، او گفت: با توجه به پیگیری صورت گرفته از معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مهر سال جاری در رشته مهارتی کاربر پسماند از دانش آموزان جدید ثبت نام به عمل خواهد آمد.
نظر شما