تهاتر ورزشگاه‌های سرخ آبی‌ها با مترو

شهردار منطقه ۱۹ اعلام کرد که در جریان تهاتر ورزشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، زمین‌های وزارت ورزش برای ساخت و توسعه مترو آزاد می‌شود.

 علی توکلی در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر اینکه شهردار تهران در نظر دارد مالکیت دو ورزشگاهی را که در اختیار دو تیم استقلال و پرسپولیس گذاشته به آنها منتقل کند، گفت: شهرداری تهران از دوره قبلی مدیریت شهری، به مدت ۵ سال خدمات رایگانی را به دو تیم استقلال و پرسپولیس ارائه کرده است و حالا قرار داد با این دو تیم به اتمام رسیده است.

او با بیان اینکه باتوجه به اتمام زمان قرار داد از شهرداری درخواست کردیم تا نسبت به تعیین تکلیف این دو ورزشگاه اقدام کنند، افزود: سرانجام پس از رایزنی‌های متعدد، شهرداری تهران این دو ورزشگاه را در قالب تهاتر با وزارت ورزش دراختیار آنها قرار خواهد داد.

توکلی در مورد جزئیات این تهاتر افزود: این دو ورزشگاه را در قالب تهاتر با وزارت ورزش دراختیار آنها قرار می‌گیرد و این وزارتخانه در منطقه ۱۴ زمین‌هایی دارد که شهرداری می‌تواند در این زمین‌ها در راستای توسعه مترو، ایستگاه بسازد.

به گزارش شهر به نقل از  ایسنا، ورزشگاه امام رضا (ع) در منطقه ۱۸  با ۴۴ هزار مترمربع زمین در اختیار آبی پوشان و ورزشگاه شهید کاظمی در منطقه ۱۹ تهران با مساحت ۹۰ هزار مترمربع  به سرخپوشان واگذار شده بود و حالا آنگونه که شهردار تهران در حاشیه افتتاح تالار مشاهیر ورزش در موزه کمیته ملی المپیک به خبرنگاران گفته قرار است به زودی مالکیت این دو ورزشگاه به این تیم‌ها برسد.

۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
کد مطلب: 1682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =