به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسین کاشانی پور شهردار منطقه در این نشست صمیمی گفت: نوجوانان و جوانان دهه هفتاد و هشتاد و نود، هم اکنون به عنوان اهالی قلم و کسانی که در زمینه ترجمه و نوشتن کتاب های مختلف دستی بر آتش دارند، مایه افتخار و مباهات خانوادههایشان و همچنین جامعه هستند.
او افزود: کارهایی بزرگ توسط شما انجام گرفته، نگارش و ترجمه از جمله فاخرترین اثرهای شماست. آقای رهنما مسئول و مشاور شما جوانان در این راه نیز بسیار پدرانه و دلسوزانه در کنارتان هستند.
شهردار منطقه۲۱ تاکید کرد: نام منطقه به "دیار پیشرفت و نوآوری" تغییر کرده، تا گویای ویژگی بارز پهنه های مسکونی و صنعتی منطقه باشد.
کاشانی پور اظهار داشت: با نگاهی به آیات و روایات که بهترین برنامه زندگی را برای بشر ارزانی داشته، میتوان به این نکته رسید که خداوند متعال از نشر و ناشر به قسم یاد می کند. در جای دیگر میخوانیم که عالمان، تنها بخش اندکی از دریای بیکران علم را دارند.
لازم به ذکر است؛ تمامی جوانان و نوجوانان نویسنده و مترجم حاضر در این نشست صمیمی، ضمن معرفی خود و آثار چاپ شده و در دست انجامشان به بیان موضوعات مختلف در مسیر انتشار کتب خود پرداختند.
انتهای پیام
نظر شما