اجرای عملیات بهسازی و بازسازی بوستان «ایثار»

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ ضمن تأکید بر ضرورت توجه به بهسازی و ساماندهی فضاهای سبز شهری، از بازسازی و بهسازی بوستان ایثار خبر داد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، مهدی وارسته گفت: توسعه روند شهرنشینی و تغییر کالبدی محیط شهری متناسب با نیازهای روزمره باعث شده که ارزشهای کیفی محیطی بیشتر مورد توجه واقع شود زیرا در حال حاضر نقش قابل توجه فضاهای سبز شهری در تأمین نیازهای روانی و اجتماعی شهروندان بر کسی پوشیده نیست.  
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ به لزوم توجه به بازسازی و تعمیر بوستانها و پارکهای محله ای اشاره کرد و افزود: پارکها و فضاهای سبز شهری از زمان احداث و در طول زمان، دچار فرسایش شده و نیاز به مرمت و بهسازی دارند تا با تداوم کارکردهای آن علاوه بر ارتقای سیما و منظر شهری، خدمات بهینه ای به شهروندان ارائه شود.  
وارسته با اشاره به پیشرفت ۸۵ درصدی اقدامات عمرانی و اجرایی در بوستان ایثار اظهار داشت:  بازسازی و تعمیرات این بوستان با اقداماتی نظیر جدول گذاری، زیرسازی و اجرای کفپوش، تعمیرات و اصلاح هندسی و... صورت می گیرد.  

انتهای پیام
 

۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
کد مطلب: 18397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =