هدف گذاری ۵۰۰ کیلومتر از  معابر شهر تهران برای مناسب سازی

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از تهیه برنامه جامع اقدامات مناسب سازی برای اقشار خاص جامعه در شهر تهران خبر داد وگفت : بر اساس این برنامه در سال جاری برای مناسب سازی ۵۰۰ کیلومتر در طول معابر شهر تهران هدف گذاری شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، جلسه هماهنگی برنامه های سال  ۱۳۹۹ ستاد مناسب سازی فضاهای شهری، با حضور نژاد بهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و دبیر کمیته مناسب سازی فضاهای شهری، صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی، هاشمی معاون حمل ونقل وترافیک، صالحی مدیرکل معماری و ساختمان، فغانی مدیر کل مهندسی و ایمنی ترافیک، آریازند مشاور معاون برنامه ریزی و توسعه شهری و امور شورا برگزار شد که طی آن خروجی برنامه های جامع مناسب سازی سال ۹۹ جهت اقدام، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
گلپایگانی در این جلسه با اشاره به اقدامات و فعالیت های ستاد مناسب سازی، در خصوص مناسب سازی معابر شهر تهران گفت: یکی از اقدامات مهم در دوره جدید مدیریت شهری، تأکید شهردار تهران بر مناسب سازی معابر جهت استفاده همه شهروندان و افراد دارای شرایط خاص است. 
او گفت: برنامه ای در قالب «طرح جامع اقدامات مناسب سازی برای اقشار خاص جامعه در شهر تهران» تهیه شده است که طی جلسات متعددی به بحث و بررسی اعضای ستاد مناسب سازی فضاهای شهری رسیده است و ظرف روزهای آینده گزارش این اقدامات در تالار گفتگوی پرتال معاونت شهرسازی و معماری در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و شهروندان می توانند با مطالعه برنامه و اقدامات، نظرات و پیشنهادات خود را به مدیریت شهری ارائه کنند و به طور قطع در برنامه جامع مناسب سازی شهر تهران از نقطه نظرات شهروندان استفاده خواهد شد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از مهمترین مصوبات برنامه جامع مناسب سازی سال جاری را،
هدف گذاری ۵۰۰کیلومتر از طول معابر شهر تهران در بحث مناسب سازی اعلام کرد و افزود: این برنامه با مشارکت معاونت های مربوطه و با حضور سازمان زیباسازی و سازمان نوسازی شهر تهران اجرایی می شود و امیدواریم بتوانیم به حداکثر هدف ترسیم شده برسیم.
گلپایگانی با اشاره براینکه در برنامه جامع مناسب سازی معابر شهر تهران تلاش شده است تا در اجرا، تمامی ضوابط و مقرارت و استانداردها رعایت شود تأکید کرد: همزمان با روند کار، مباحث مربوط به خیابان کامل هم با هماهنگی کلیه ارکان به اجرا در خواهد آمد.
او افزود: اعتبارات این برنامه در بودجه معاونت ها و سازمان های مربوطه در سال ۹۹ در نظر گرفته شده است که با تجمیع اعتبارات مشکلی در اجرا نخواهیم داشت. 
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص چگونگی اجرای این برنامه گفت : طبق برنامه ریزی صورت گرفته، قرار است در معابری که مناسب سازی در آن صورت می گیرد، چک لیستی جامع با در نظرگرفتن تمامی موارد فنی و مهندسی تهیه شده وگزارش آن به دبیرخانه ستاد مناسب سازی نیز ارسال شود.
او گفت: همچنین طبق این برنامه باید اطلاعات وضعیت مناسب سازی ایستگاه های مترو جهت درج در سامانه اطلاعات اماکن مناسب سازی شده در پرتابل شهرداری تهران و اپلیکیشن رایا ارائه شود، بر این اساس باید نسبت به نصب آسانسور و اجرای مسیر بساوایی ایستگاه هایی که مناسب سازی نشده ا ند اقدام شود.  
گلپایگانی زمان اجرای این برنامه جامع را تا پایان سال عنوان کرد و افزود: این برنامه در سه فاز همزمان با انجام برنامه های مطالعاتی به اجرا درخواهد آمد. 
 معاون فنی و عمرانی شهردار تهران نیز اظهار داشت مصالح  مصرفی این پروژه ها از تولیدات کارخانه ها و کارگاه های شهرداری تهران که در دوره مدیریت شهری جدید راه اندازی شده است خواهد بود.
وی افزود: این امر موجب کاهش هزینه های اجرایی مناسب سازی معابر و تحقق کسب درآمد پایدار در شهرداری تهران خواهد شد، ضمن اینکه می توان بعد نظارتی را نیز تقویت کرد تا برنامه، با کیفیت بالایی به اجرا درآید.
در این جلسه زهرا نژاد بهرام، عضو شورای اسلامی شهر تهران، بر مناسب سازی ایستگاه های مترو از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک و نصب آسانسور در ایستگاه های فاقد آسانسور تأکید کرد و گفت: لازم است با هماهنگی فی مابین معاونت ها و واحدهای شهرداری تهران پروژه های مناسب سازی و پروژه هایی با ماهیت مشابه از جمله پروژه های تحت عنوان خیابان کامل به طور جدی پیگیری شود.

۱۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
کد خبر: 1919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 10 =