عیدانه حمل و نقلی مدیریت شهری به شهروندان صبور پایتخت

امروز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ عیدانه مدیریت شهری پایتخت در قالب بهره‌برداری از ایستگاه بوستان گفتگو و ورودی دوم ایستگاه مدافعان سلامت، تقدیم شهروندان صبور تهران خواهد شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران وحومه (مترو) مطابق وعده ای که در زمان افتتاح ایستگاه تقاطعی میدان توحید به مردم پایتخت داده شد، درآخرین روزهای سال جاری، دو پروژه احداث ایستگاه بوستان گفتگو و ورودی دوم ایستگاه مدافعان سلامت آماده بهره برداری شد تا در آستانه شروع سال جدید، بخشی دیگر از دغدغه های حمل ونقلی شهروندان رتق و فتق شود.

برای احداث این ایستگاه و ورودی جدید که هردو مربوط به خط۷ شبکه مترو تهران می شوند، مبلغی در حدود ۳۵۰ میلیارد تومان در بخش های ساختمانی و تجهیزاتی هزینه شده است.

ایستگاه بوستان گفتگو هجدهمین ایستگاه خط۷ به شمار می آید و با احداث ۴ ایستگاه دیگر در سال پیش رو، کل این خط در مدار بهره برداری قرارمی گیرد.ایستگاه مدافعان سلامت نیز با عمق ۴۶ متر از سطح زمین، یکی از عمیق ترین ایستگاه های شبکه مترو تهران به شمار می آید.

در تامین تجهیزات و تاسیسات این دو ایستگاه، بیشترین استفاده از تولیدات داخلی صورت گرفته است؛ ضمناً هر دو ایستگاه به پله برقی و آسانسور مجهز هستند.

انتهای پیام 

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
کد مطلب: 19220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =