به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، راه اندازی کاروان ورزش و شادی ، از جمله برنامه های این سازمان برای استقبال از بهاراست که برای شادی مردم در آستانه سال نو، پیش بینی شده است.
در این برنامه، کاروان ورزشی با اجرای بازی ها و فعالیت های نمادین ورزشی، از خیابان های مختلف شهر عبور می کند و ضمن تبریک و تهنیت به عابرین، توجه به ورزش و نسبت آن، با سلامتی و نشاط را یادآور می شود.
از تمام امکاناتمان برای شادی مردم استفاده میکنیم
امین توکلی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری پایتخت با حضور در جمع مردم بانشاط تهرانی، که به استقبال کاروان ورزشی تفریحی این سازمان آمده بودند، گفت: همه امید ما این است که مردمی بانشاط داشته باشیم و برای دستیابی به این منظور از تمام امکاناتمان در شهرداری و سازمان ورزش استفاده می کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری پایتخت، ضمن تقدیر از تلاش همکاران خود در سازمان ورزش، این برنامه را اقدامی قابل دفاع برای شادی مردم در آستانهی سال نو خواند و افزود: امیدوارم مردم، ایام خوشی را در سال جدید تجربه کنند.
ورزش و شادی ارتباطی مستقیم با یکدیگر دارند
حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران نیز با حضور در جمع مردم حاضر در مسیر کاروان ورزشی، اظهار داشت: شادی و نشاط نیز از حقوق شهروندی این مردم است و ما در مقابل آن مسئول هستیم.
وی ادامه داد: این کاروان هدیه سازمان به مردمی است که با صبوری دو سال پر از سختی و بیماری را پشت سر گذاشتند.
با لبخندای رضایت مردم به استقبال سال نو می رویم
محمد مشهدی یاری قائم مقام سازمان ورزش در این باره اظهار داشت: بسیار خرسندیم که پس از دو سال درگیری با کرونا، مردم فرصت شادی و حضور- هر چند محدود- در برنامه های ورزشی و تفریحی را پیدا کردند.
وی ضمن اشاره به استقبال خوب مردم از این کاروان ورزشی، گفت: سال آینده با برنامه هایی متنوع، سبد خانوارهای تهرانی را پر می کنیم.
اجرای این برنامه تفریحی- ورزشی در ۲ بازه زمانی پیش بینی شده است که مرحله نخست آن از ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا ۲۸ ماه جاری ادامه خواهد یافت و مرحله دوم، از دوم فروردین سال آتی آغاز و تا ۶ فرودین ماه ۱۴۰۱ به طول می انجامد.
انتهای پیام
نظر شما