محمد امین توکلی زاده در گفت و گو با خبرنگار شهر با تاکید بر اینکه رویکرد مدیریتی شهرداری تهران مدیریت مردممحور است، گفت: این تغییر رویکرد در طول ۶ ماه اخیر بر مبنای اسناد بالادستی انجام شده است.
وی افزود: سعی ما بر این است که با مشارکت مردم و با حضور نخبگان و موثران بتوانیم در شهر موثر واقع شویم و مشکلات را با آنها برطرف کنیم.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه تشکیل مجامع نخبگانی، موثرین و فعالان محله ها یکی از مهمترین موضوعاتی است که مدیریت شهری در دوره جدید در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: تهران از وجود نخبگان زیادی در محله ها برخوردار است. این افراد با مشارکت بالا و دلسوزی به دنبال این هستند تا وضعیت بهتری را در شهر ایجاد کنند.
وی یادآور شد: موظف هستیم با زمینه سازی و پشتیبانی از این انگیزه ای که در مردم و نخبگان وجود دارد، بستر حضور آنها را در تصمیم سازی مدیریت شهری ایجاد کنیم.
توکلی زاده با پرداختن به تشکیل قرارگاه های پنج گانه در معاونت فرهنگی و اجتماعی گفت: مهمترین قرارگاهی که با اولویت شهردار تهران شروع به کار کرد، قرارگاه اجتماعی بود.این قرارگاه ها سه ضلع دارد و ما در قرارگاه ها هر آنچه در شهرداری تهران به عنوان وظایف قانونی بر عهده داریم، مورد بررسی قرار می دهیم.
وی با بیان اینکه در قرارگاه اجتماعی ابتدا بین بخش های داخلی شهرداری هماهنگی های لازم انجام شد، اظهار کرد: در گام بعدی به سراغ نهادهای متولی در حوزه اجتماعی رفتیم و تاکنون نیز بیش از ۱۸۰ مصوبه در حوزه آسیب های اجتماعی تصویب شده است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: در قرارگاه اجتماعی دستگاه ها و نهادهای مختلفی مانند نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه، دادگستری شهر تهران، هلال احمر، سازمان ثبت اسناد، استانداری، معاونت اجتماعی، سپاه تهران و تمام نهادهایی که می توانند در این مجموعه نقش آفرین باشند، حضور دارند. در این میان نهادها و سازمان هایی که نقش بیشتری دارند، محوری تر بوده و برخی دستگاه ها نیز نقش پشتیبان را دارند تا بتوانیم در حوزه آسیب های اجتماعی قدم های تاثیرگذاری را برداریم.
انتهای پیام/
نظر شما