به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، وحید رضا محمدی در این باره اظهار داشت: در راستای ایمن سازی معابر سطح منطقه ، محور پرتردد و حادثه خیز از جمله بلوار شرقی ورزشگاه آزادی با ترسیمعلائم افقی و تجهیزات ترافیکی ایمن سازی شده است.
وی افزود: خطکشی محوری و رنگآمیزی علائم ترافیکی در معابر سطح شهر با هدف آگاهسازی رانندگان از خطرات و موانع احتمالی، موجب ارتقای سطح کیفی و ایمنی معابر شده و همچنین باعث میشود که رانندگان و عابران پیاده نسبت به اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی، منضبطتر و متعهدتر شوند.
شهردار منطقه ۲۲ خاطرنشان کرد: در طرح استقلال از بهار ۱۴۰۱ بخشی از محورهای معابر رنگ آمیزی شده بود و این طرح همچنان ادامه دارد.
گفتنی است، به تازگی ۷۰ کیلومتر از معابر پرتردد این منطقه در طرح استقبال از بهار۱۴۰۱ رنگآمیزی شده است.
انتهای پیام
نظر شما