توجه به ورزش جانبازان و معلولین، از اولویت های مدیریت شهری است

رییس سازمان ورزش شهرداری تهران، توجه به ورزش جانبازان و معلولین و ورزش خانواده با رویکرد محله محوری را از اولویت های سازمان متبوع خود در سال جاری برشمرد.

به گزارش شهر و به نقل از پایگاه خبری سازمان ورزش شهرداری تهران، حسین اوجاقی در آیین اختتامیه مسابقات بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولین شهر تهران، از اولویت های این سازمان و برنامه ریزی برای فعالیت های مختلف ورزشی در ۱۴۰۱ سخن گفت و افزود: ما تلاش می کنیم حال مردم این شهر را خوب کنیم و این کار را با فعال کردن بیش از ۳۵۰ محله در ۸ رشته ورزشی در ۲ بخش بانوان و آقایان، مرمت و باسازی اماکن ورزشی و توجه به ورزش اقشار خاص از جمله جانبازان و معلولین به انجام می رسانیم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، "ورزش" را پدیده ای چند وجهی خواند و خاطرنشان ساخت: متأسفانه در حال حاضر ۵۶ درصد مردم فقر حرکتی دارند. این موضوع نشان می دهد که همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند تا سلامت و نشاط را دوباره به مردم بازگردانیم.

شهردار منطقه ۲۰: اقدام سازمان ورزش برای مرمت و بازگشایی اماکن ورزشی تعطیل شده، قابل تحسین است

سیدمحمد ناظم رضوی؛ شهردار منطقه ۲۰ نیز اقدامات سازمان ورزش درخصوص بازگشایی، مرمّت و احیای اماکن ورزشی منطقه را قابل تقدیر خواند و افزود: ما در کنار سازمان ورزش هستیم و با تخصیص بخشی از اعتبارات به منظور بازگشایی دوباره اماکن، تلاش می کنیم تا تمامی مجموعه های ورزشی در اختیار مردم قرار بگیرد.

قهرمانان بسکتبال با ویلچر شهر تهران معرفی شدند

در این مراسم، قهرمانان مسابقات بسکتبال با ویلچر شهر تهران نیز معرفی شدند.

بر این اساس، در جریان رقابت‌های یاد شده که با حضور ۸ تیم از مناطق ۷، ۱۴(با دو تیم)، ۱۷، ۱۸، ۱۹ و ۲۰( با دو تیم)، طی روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبشهت ماه در مجموعه ورزشی قمر بنی هاشم(علیه السلام)، برگزار شد، تیم "مرحوم هاشمی" از منطقه ۱۹ مقام اول را به خود اختصاص داد، تیم "شهید بابایی" از منطقه ۲۰، عنوان دوم را کسب کرد و تیم باشگاه امام علی(علیه السلام) سوم شد.

آیین اختتامیه این رقابت ها نیز عصر روز شنبه ۱۱ اردیبشهت ماه جاری در مجموعه قمر بنی هاشم(علیه السلام) در منطقه ۲۰ برگزار شد.

انتهای پیام 

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
کد مطلب: 20975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =