شهردار یکی از نواحی تهران در مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز چاقو خورد/ضاربین دستگیر شدند

محمدخانی از مجروحیت شدید شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ تهران در هنگام مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر، عبدالمطهر محمدخانی از مجروحیت شدید شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ تهران خبر داد و در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: «سید جواد هاشمی شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ در هنگام ماموریت مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز با ضربات چاقو از ناحیه سر به شدت مجروح شد. چند روز پیش هم به ماشین وی تیراندازی شده بود. هاشمی در پاکدستی و جدیت در مقابله با فساد از شهرداران شاخص نواحی است. برای سلامتی ایشان دعا کنیم.»

محمدخانی با اشاره به وضعیت شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ بیان کرد: حال عمومی آقای هاشمی خوب است و آسیب به جمجمه ایشان وارد نشده است.

سخنگوی شهرداری تهران اظهار کرد: ضاربین در محله خلازیر توسط پلیس دستگیر شده‌اند. الحمدالله حال عمومی آقای هاشمی خوب است و آسیب به جمجمه ایشان وارد نشده اما ۲۵ بخیه حاصل جراحات حمله ضاربین با قمه است. ضمناً این شهردار عزیز از رزمندگان مدافع حرم هستند.

انتهای پیام/

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷
کد خبر: 21072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =