۱۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
کد خبر: 2173

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد

فاجعه بیخ گوش وزارت بهداشت

در صورت وقوع حادثه در ساختمان سابق وزارت بهداشت ۶۰۰ نفر کشته می شوند
فاجعه بیخ گوش وزارت بهداشت

شهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن هشدار در مورد ناایمن بودن ساختمان سابق وزارت بهداشت گفت: در صورت وقوع حادثه در این ساختمان حداقل ۶۰۰ نفر جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش شهر،  سیدهادی میرهاشمی،  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه امروز شورای شهر درباره حادثه کلینیک سینا مهر گفت :قرار ار بود امروز علیرضا زالی در صحن شورای شهر حضور یابد ولی به دلیل اینکه آمار شیوع کرونا افزایش یافته و تصمیم‌گیری‌ها متغیر شده و چند بار در روز انجام می‌شود ایشان موفق به حضور در صحن شورا نشدند.

او افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۹۷ و ۹۸ چندین بار بازدید از مجموعه کلینیک سینا مهر داشته و تخلفات به مدیران اعلام شده بود البته این ساختمان به طور کلی دارای ۴ مؤسسه داروخانه،  درمانگاه تخصصی،  بخش بستری و مجموعه سی تی ‌اسکن و ام‌ آر آی بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ‌تمدید پروانه بهره‌برداری از مجموعه تصویربرداری این ساختمان مشروط بوده است ولی با بروز و شیوع کرونا و اینکه شهروندان با مشکل انجام رادیولوژی مواجه بودند این مرکز مجدد فعال و قرار شد در اسرع وقت و تا اردیبهشت اصلاح‌های مورد نیاز انجام گیرد.

میرهاشمی با اشاره به نتیجه بازدیدها در مورد این ساختمان از سطح تذکر برای اصلاح تا معرفی به کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات بوده است،  گفت: ‌باید توجه داشت که مجموعه درمانی دانشگاه علوم پزشکی تعداد زیادی مطلب،  درمانگاه،  آزمایشگاه و مراکز مربوطه را تحت پوشش قرار داده است و سالانه ۶ هزار مرکز در سه شیفت نظارت بر آنها صورت می‌گیرد.

او گفت :‌در شهر لندن ۴ هزار نیرو به عنوان ناظر بر وضعیت مواد غذایی فعال هستند در حالی که ما در سه دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کلی حتی هزار ناظر هم نداریم.  بنابر این قاعدتاً‌ اگر سالانه ۶ هزار مرکز را در سه شیفت نظارت کنیم هر دو سال و نیم یکبارنظارت بر یک مرکز صورت می‌گیرد چرا که بیش از ۱۶ هزار مرکز را تحت پوشش داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ۱۷ نفر از مجموعه درمان در کلینیک سینا مهر جزو جانباختگان بوده‌اند، گفت:‌در جلسه شورای عالی امنیت هم گفتم پزشکان و کادر درمان در حادثه ماندند و بیماران را تنها نگذاشتند.

میرهاشمی افزود: کسب ایمنی برای مجموعه‌ها فردی نیست و باید پیوستگی ایمنی رعایت شود وزارت بهداشت،  وزارت کار و شهرداری بایکدیگر به ایمنی جمعی ساختمان‌ها دست یافتند.

او ضمن هشدار در مورد وضعیت ایمنی ساختمان سابق وزارت بهداشت گفت:‌ایمن نبودن این ساختمان را مکتوب در اختیار وزیربهداشت قرار داده‌ایم ولی اقدامی صورت نگرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: آیا باید منتظر فرو ریختن این ساختمان باشیم و بعدا جلسه بگذاریم.

میرهاشمی گفت: ‌این ساختمان احتمال فرو ریختن دارد و در صورت وقوع حادثه حداقل ۶۰۰ نفر کشته بر جای خواهد گذاشت.

۱۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
کد خبر: 2173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 1 =