به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ ایوب فصاحت اهداف بازدید از بزرگ ترین زنجیر تولید شترمرغ را در راستای سیاستهای شهردار تهران به منظور کمک شهرداری به توسعه صادرات به ویژه به کشورهای منطقه و روسیه و همچنین کمک به توسعه کسب و کار و تکمیل سبد پروتئینی بازارهای سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران اعلام و ابراز امیدواری کرد با اضافه کردن محصولات مکمل پروتئینی همچون گوشت شتر، گوشت انواع ماکیان همچون شترمرغ و بلدرچین، به تامین پروتئین شهروندان کمک شود.
وی در سلسه سفرهای تکمیل زنجیره تامین بعد از سفر به شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مجموعه شرکت کشاورزی رضوی، در دیدار از شرکت تولید شترمرغ با تأکید بر رویکرد جدید سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران عزم جدی در تکمیل زنجیره تأمین و ایجاد و توسعه شبکه توزیع کارآمد و به روز، گفت: حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان نیازمند حذف واسطههای غیرضرور و کاهش فاصله تولید تا مصرف است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، با اشاره به اینکه ایجاد و ترویج الگوی تغذیه سالم، نیازمند دسترسی شهروندان به سبد غذایی متنوع است، افزود: با هدفگذاری و برنامهریزی جدی به دنبال شناسایی و به کارگیری ظرفیتهای داخلی برای عرضه انواع محصولات پروتئینی در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران هستیم.
گفتنی است، در این بازدید حسین اعرابی معاون بازرگانی و امور اقتصادی سازمان و علی عفتی مشاور مدیرعامل، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران را همراهی میکردند.
انتهای پیام
نظر شما