تبدیل پسماندهای میادین میوه و تره‌بار به کمپوست در منطقه ۳

شهردار منطقه ٣ گفت: با هدف کاهش زباله و شیرابه‌های ناشی از آن، پسماندهای میادین میوه و تره‌بار منطقه به کود کمپوست تبدیل خواهد شد.  

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، حمید جوانی گفت: چندی پیش طرح تولید کود کمپوست به روش بیوراکتور هوازی به صورت پاپلوت در منطقه ۱۹ و میدان مرکزی میوه و تره بار تهران اجرا شد و با توجه به نتایج به‌دست آمده، مقرر شد تا منطقه ۳ نیز این طرح را به مرحله اجرا درآورد.  
او تصریح کرد: هدف از این طرح جمع آوری پسماندهای تر از میادین میوه و تره بار سطح منطقه و تبدیل آن به کود کمپوست آلی است.  
جوانی توضیح داد: از اهداف اجرای این طرح می‌توان به کاهش هزینه‌های حمل و نقل، عدم تولید شیرابه، تفکیک پسماند تر میادین میوه و تره بار از پسماند خانگی، عدم دفن پسماند تر و تولید کود کمپوست با کیفیت به روش بیوراکتور هوازی و اشتغال‌زایی و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری تهران اشاره کرد.

انتهای پیام
 

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
کد خبر: 22314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 6 =