قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کارمندان شهرداری در مجلس پیگیری شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید طرح اعلام وصول شده در مجلس شورای اسلامی در خصوص شمول قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کارمندان شهرداری پیگیری شود و در نوبت بررسی و اولویت مجلس باشد تا کارمندان شهرداری نیز مشمول برخی آیتم های مزایا و حقوق کارمندان قرار بگیرند.

به گزارش خبرنگار شهر، ناصر امانی در شصت و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حقوق و مزایای کارکنان رسمی اظهار کرد: ما در شورای اسلامی شهر در خصوص حقوق به کارکنان شهرداری حق می دهیم؛ کارمندان شهرداری بیشتر نگران حقوق خود هستند نه مزایا.

وی با اشاره به افزایش ۵۷ درصدی حقوق طبق قانون کار، یادآور شد: با توجه به این موضوع باید برای چهار پنجم کارکنان افزایش فوق العاده ای در حقوق ایجاد شود و از شهرداری برای اجرای این قانون تقدیر می کنیم. درخواست داریم در خصوص ۷۵ درصد کارکنان شهرداری، این افزایش حقوق اعمال شود.
امانی افزود: ما باید به کارکنان شهرداری حق بدهیم که نگران باشند؛ تمام کسانی که در بازدیدها به ما مراجعه می کنند نگران حقوق خود هستند و ما موظفیم عقب ماندگی در زمینه حقوق کارکنان شهرداری و به ویژه آتش نشانی را پیگیری کنیم.
وی با اشاره ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ که تصریح شده نباید حقوق افزایش بیش از ۱۰ درصدی داشته باشد، گفت: شهرداری در بخش مسکن افزایش قابل توجهی را اعمال کرد اما درخواست اصلی افزایش حقوق است. باید طرح اعلام وصول شده در مجلس شورای اسلامی در خصوص شمول قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کارمندان شهرداری پیگیری شود که در نوبت بررسی و اولویت مجلس باشد تا کارمندان شهرداری نیز مشمول برخی آیتم های مزایا و حقوق کارمندان قرار بگیرند.
وی با تأکید بر تسهیل مسیر پیشرفت کارکنان، اظهار کرد: افزایش مزایا باعث افزایش دریافتی می شود و فاصله آنها را با قوانین شورای عالی کار کمتر می کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه کارکنان این تصور را دارند که ما دغدغه ای نداریم، گفت: به هیچ عنوان چنین نیست و ما نمی توانیم در خصوص حقوق کارکنان تصمیم بگیریم و تنها می توانیم در زمینه مزایا در بودجه را در نظر بگیریم.

به گزارش شهر، ناصر امانی در ادامه با ارائه گزارشی از محله امامزاده حسن واقع در منطقه 17 با بیان اینکه حضور گسترده دست فروشان و حضور اتباع خارجی به ویژه در یک سال اخیر، اظهار کرد: ساخت مجتمع های تجاری بلند مرتبه کنار امامزاده حسن که برخی از این موارد به دلیل اختلافات حقوقی هنوز به بهره برداری نرسیده اند، باعث شده ارزش املاک حتی بیشتر از املاک مناطق بالانشین شهر برسد.
وی با اشاره به حضور اتباع بیگانه در مناطق کمتر برخوردار و افزایش حواشی و مشکلات به دنبال استقرار مهاجرین، تصریح کرد: اسکان خانواده های مهاجرین با حمعیت 11 نفری در یک واحد مسکونی 50 متری باعث شده قیمت کرایه مسکن در این مناطق افزایش پیدا کند و مشکل تحصیلات این مهاجرین نیز از دیگر معضلات به شمار می رود.
امانی با تأکید بر اینکه سرانه فرهنگی محدوده امامزاده حسن تقریبا صفر است، خاطرنشان کرد: به جز پنج مسجد هیچ مرکزی وجود ندارد و سرای محله امامزاده حسن و سالن ورزشی مجاور آن که در اختیار مردم نیست و در دوره چهارم ساخته شد، تنها مرکز فرهنگی در این منطقه به شمار می رود.
وی با اشاره به وجود تنها یک بوستان کوچک در این محله، یادآور شد: در خیابان شهید احمدی و خردپی به دلیل عدم لوله گذاری، شاهد ایجاد بوی تعفن ناشی از فاضلاب و آب گرفتگی در مواقع بارندگی هستیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران به استقرار معتادان متجاهر در سوله ای در منطقه 17 اشاره کرد و افزود: 11 واحد مسکونی باقی مانده در طرح تعریض خیابان های شمال پیاده راه موجود در این منطقه باعث ایجاد حوادث ترافیکی شده است.
وی با بیان اینکه جلساتی با شهردار منطقه و معتمدین این محله برگزار شده است، گفت: هماهنگی با شرکت آب و فاضلاب و پلیس راهور، جمع آوری ستون های برق باقی مانده در محله، ساماندهی دست فروشان و سوله موجود در منطقه، تملک و تخریب 11 واحد مسکونی، فعال شدن مجدد سرای محله و ایجاد امکان استفاده از تنها سالن ورزشی موجود در محله، ساماندهی و کنترل اتباع بیگانه که البته این موضوع بر عهده شهرداری نیست، باید مورد توجه قرار بگیرد.
امانی افزود: مدیریت بر اتباع بیگانه در بحث کلان کشور، مدیریت خوبی نیست و باید در این زمینه تجدید نظر شود.
انتهای پیام/

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
کد خبر: 22622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 3 =