راه‌اندازی جایگاه‌های موقت عرضه بهداشتی دام پس از ۲ سال وقفه در تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه حفظ سلامت شهروندان و پاکیزگی محیط زیست از اولویت‌های سازمان است، گفت: پس از دو سال وقفه به دلیل گسترش کرونا، به منظور عرضه بهداشتی دام و ارائه خدمات به شهروندان، راه اندازی مراکز موقت عرضه دام بهداشتی در دستور کار قرار گرفت.

بر اساس گزارش شهر از سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، ایوب فصاحت با اشاره به حضور مستمر دامپزشکان سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در سه جایگاه عرضه بهداشتی دام شهرداری تهران افزود: در این جایگاه‌ها علاوه بر جلو گیری از تماس افراد با دام زنده، از شهروندان خواسته می‌شود تا گوشت دام ذبح شده قبل از مصرف در یخچال با برودت مناسب به مدت ۲۴ ساعت نگه‌داری شود و در این مدت از دست زدن به آن بدون دستکش خودداری شود.

وی با تأکید بر اینکه دام‌هایی که طی روزهای عرفه و عید سعید قربان در جایگاه‌های موقت عرضه بهداشتی دام به فروش می‌رسند، پیش از ارسال به تهران توسط دامپزشکی شهرستان‌ها قرنطینه می‌شوند، اظهار کرد: به منظور آرامش خاطر و آسودگی خیال شهروندان در انجام مراسم قربانی تحت نظارت دامپزشکان، همکاری‌های لازم با اداره کل دامپزشکی استان تهران صورت گرفته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک دام و انسان، تهیه گوشت از مراکز معتبر است، خاطرنشان کرد: حفظ سلامت شهروندان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این سازمان است و بر سر آن با هیچ کس معامله نمی‌کنیم.

نشانی جایگاه‌های سه‌گانه عرضه بهداشتی دام شهرداری تهران در مناطق ۴، ۱۵ و ۱۸ به شرح زیر است:

جایگاه منطقه ۴ به نشانی: تهرانپارس، حکیمیه، خیابان سازمان آب (شهید برادران باباییان)، کوچه شیدا

جایگاه منطقه ۱۵ به نشانی: بزرگراه امام رضا(ع)، بعد از گردنه تنباکویی، نرسیده به بازار گل امام رضا(ع)

جایگاه منطقه ۱۸ به نشانی: بزرگراه آزادگان، بعد از ورودی احمدآباد مستوفی، گلستان سوم

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
کد خبر: 22874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =