به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علیرضا جعفری سرپرست شهرداری منطقه با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در مبادله خشکاله افزود: طرح خشکاله و آموزش مراحل آن به شهروندان می تواند عادت های نادرست مربوط به بازیافت را تغییر دهد، در حال حاضر این خشکاله ها از پسماند میوه، سبزیجات، تفاله چای و... تهیه می شود و برای تامین خوراک دام و طیور در غرفه ها جمع آوری و به دامداری تحویل داده می شود.
به گفته این مسئول غرفه آموزشی خشکاله با هدف آشنایی هرچه بیش تر شهروندان با مدیریت پسماندهای تر و کاهش میزان شیرابه پسماندهای تر که سبب معضلات محیط زیستی بسیاری می شود برپا شد.
سرپرست شهرداری منطقه ۱۹ درخصوص نحوه تحویل خشکاله به غرفه ها گفت: پس از قرار گرفتن خشکاله ها در فضای مناسب، خشک شدن و تخلیه در ظرف یا کیسه مناسب، قابل ارائه به غرفههای بازیافت بوده که این کار علاوه بر جلوگیری از ایجاد بوی بد در محل نگهداری پسماند، سبب کاهش حجم و وزن زباله می شود.
جعفری درخصوص مزایای اجرای این طرح به تهیه خشکاله و مهارت آموزی در این حوزه، جلوگیری از ورود پسماند تر به چرخه مدیریت پسماند، پیشگیری از آسیب های زیست محیطی ناشی از تولید و دفع پسماند شامل شیرابه و گاز متان، جلوگیری از تولید گازهای گلخانه ای و بوی نامطبوع اشاره کرد.
انتهای پیام
نظر شما