مهدی بابایی در گفت و گو با خبرنگار شهر با اشاره به شرایط نصب دکلهای مخابراتی در مناطق مسکونی اظهار کرد: بر اساس دستورالعملهای سازمان تنظیم مقررات، سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط زیست، نسبت به صدور مجوز نصب دکل ها اقدام میشود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: در زمینه دکلهای روی بامها، باید فاصله ۳۰ متری و دکلهای زمینی فاصله ۵۰ متری از ساختمانهای اطراف رعایت شود.
وی با تأکید بر اینکه هدف تنظیم ضوابط و مقررات در این حوزه حفظ سلامت و ایمنی شهروندان است، یادآور شد: صدور مجوزها با توجه به سلامت شهروندان انجام میشود، البته برخی اپراتورها گلایه دارند که قوانین بسیار سختگیرانه است، اما باید گفت که سازمان تنظیم مقررات و سازمان انرژی اتمی به عنوان نهادهای بالا دستی، میزان تشعشعات را اندازهگیری میکنند و اگر این نهادها قوانین جدیدی صادر کنند ما نیز بر اساس آن اقدام خواهیم کرد.
بابایی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهر مبنی بر علت عدم برخورد با تجمیع دکلهای مخابراتی در برخی ساختمانها گفت: موضوع سه دکل روی بام یک ساختمان مربوط به قدیم است و در ایام اخیر، الزام بر این است که سه دکل در یک دکل تنظیم شود اما حتیالامکان روی یک پشت بام، مجوز بیش از دو دکل را صادر نمیکنیم اما اگر قرار بر نصب بیش از یک دکل باشد، این الزام ایجاد میشود که تشعشعسنجی صورت بگیرد و اگر دکلها اثر ترکیبی نداشته باشد، مجوز صادر خواهد شد که البته غالبا مجوز بیش از دو دکل صادر نمیشود.
وی در خصوص دلیل وجود سه دکل در برخی ساختمانها تصریح کرد: در برههای از زمان ضوابط سخت گیرانه نبوده و به تدریج سختگیری در تدوین قوانین افزایش یافته است.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در مواردی، اپراتورها بدون مجوز نسبت به نصب دکل اقدام کردند، یادآور شد: تمامی موارد در اختیار کمیسیون ماده ۱۰۰ قرار گرفته و آراء نسبت به قلع و تخریب دکلهای فاقد مجوز صادر شده که البته تعدادی از این دکلها قابلیت جابجایی دارند و اپراتورهای مربوطه ملزم به انتقال آنها هستند.
بابایی در پایان از صدور رأی قلع نزدیک به ۴۰۰ دکل مخابراتی در تهران خبر داد و گفت: نسبت به تخریب بخشی از این دکلها اقدام خواهد شد و بخشی دیگر نیز که قابلیت دریافت مجوز و یا جابجایی دارند، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
نظر شما