تسریع در خدمت‌رسانی به شهروندان با تشکیل کمیته‌های ویژه 

شهردار منطقه۹ با حضور در مسجد صاحب الزمان (عج) محله دستغیب، ضمن گفت و گو با نمازگزاران در جریان مسائل و مطالبات شهروندان محله استاد معین قرار گرفت.

به گزاش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۹، سید محمد رحیم مرتضوی  با تاکید بر تداوم رویکرد جهادی  و حضور در مساجد گفت: یکشنبه های مردمی نهضتی است که به دنبال همفکری و هم افزایی مدیریت شهری و شهروندان است.
 او در ادامه گفت: در طول یک سال گذشته پروژه های بزرگی در کلانشهر تهران افتتاح شده یا در فرایند تکمیل قرار گرفته است که ضمن ایجاد تحول در حوزه های عمرانی، ترافیکی، خدماتی، حمل و نقل عمومی و اجتماعی در نهایت باعث جلب رضایت شهروندان شریف خواهد شد. 
شهردار منطقه۹ در ادامه به برخی از دستاوردهای مدیریت شهری  اشاره و عنوان کرد: قرارگاه جهادی مسکن اجتماعی، از جمله اقدامات جهادی است که در راستای تامین یکی از مطالبات اصلی شهروندان یعنی دغدغه مسکن شکل گرفته و به دنبال ایجاد ثبات در بازار مسکن و تامین مسکن مردم با حداقل هزینه است.
مرتضوی اضافه کرد: در چند ماه اخیر با پیگیری های انجام شده در مجموع ۵۵۶تن آسفالت جهت بهسازی و لکه گیری معابر اصلی و فرعی در ۴۵۶ نقطه از منطقه توزیع شده تا وضعیت معابر و خیابان های پهنه غربی پایتخت بهبود پیدا کند. 
او در ادامه از آغاز عملیات عمرانی بزرگترین پروژه غرب تهران یاد کرد و گفت:  با حضور شهردار تهران و مدیران ارشد شهری، پروژه شاخه غربی یادگار از پادگان جی کلنگ زنی شد و انشالله با تکمیل پروژه بخش مهمی از گره ترافیکی غرب تهران رفع خواهد شد.  
مرتضوی از شکل گرفتن سه کمیته ویژه در شهرداری منطقه۹ خبر داد و گفت: در راستای خدمت رسانی به شهروندان و تسریع در امور جاری سه کمیته ویژه با حضور معاونین و کارشناسان تشکیل شده است که عبارتند از کمیته های بزرگراه یادگار امام(ره)، کمیته پادگان جی و کمیته تعیین تکلیف پرونده های خاص شهرسازی است.
شهردار منطقه۹ در پایان تصریح کرد: این کمیته های ویژه با هدف تعیین تکلیف پرونده های خاص و مهم معطل مانده در سالیان گذشته، ارتقاء سرانه فضاهای شهری در محدوده پادگان جی و تسریع فعالیت عمرانی اجرای شاخه غربی یادگار امام(ره) شکل گرفته است. 

انتهای پیام

۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
کد مطلب: 25487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =