احداث میدانگاه موقت برای سهولت تردد خودروهای پایانه شهید سروری

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۹ از احداث میدانگاه آزمایشی روبروی پایانه شهید سروری خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علیرضا مرآتی با اشاره به مشکل ترافیکی ناشی از تردد اتوبوس ها به خیابان انقلاب و به منظور تسهیل دسترسی به بزرگراه شهید چراغی گفت: برای رفع این گره ترافیکی میدانگاهی به صورت آزمایشی مقابل پایانه شهید سروری احداث و ۵۰ نیوجرسی نیز به منظور ایمن سازی و سهولت تردد نصب شده است.

او همچنین به تشریح اقدامات ترافیکی در راستای ایمن سازی معابر بزرگراهی اشاره کرد و گفت : درهمین راستا ضمن نصب ۳۰ بشکه ترافیکی در بزرگراه ها و معابر داخلی منطقه، ۱۵ کاشن تانک و ۵۰ استوانه ایمنی نیز در محورهای مواصلاتی نصب شد.

علاوه بر این ۴۰ تابلوی خطرنما و ۱۵ شورون در بزرگراه های این منطقه که اهمیت زیادی در تردد خودروها در ورودی جنوبی شهر تهران دارند، نصب شده است. درهمین راستا محورهای شمال به جنوب و جنوب به شمال بزرگراه هاشمی نیز مجهز به ۶ تابلوی» توقف مطلقاً ممنوع» و «توقف در حاشیه بزرگراه ممنوع» شد.

معاون شهردار منطقه در بخش دیگری با اشاره به تداوم ارائه آموزش های ترافیکی به شهروندان در فضای مجازی گفت : با توجه به تعطیلی پارک ترافیک منطقه، آموزش های ترافیکی به شهروندان به صورت روزانه در قالب تهیه کلیپ های آموزشی و انتشار آنها درکانال شهروندی صورت می گیرد.

۲۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۰
کد مطلب: 2550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =