فعالیت بیمارستان صحرایی شرکت شهر سالم در عمود ۷۰۷ آغاز شد

در ادامه خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی شرکت شهر سالم به زائران و خادمان اربعین حسینی (ع)، فعالیت‌های بیمارستان صحرایی شرکت در عمود ۷۰۷ آغاز به کار کرد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، فعالیت‌های بیمارستان صحرایی عمود ۷۰۷ که در مسیر شهر نجف و کربلا قرار دارد، به دنبال اعزام سه گروه از پزشکان و پرستاران داوطلب و همچنین سه کامیون تجهیزات پزشکی و دارو در روزهای گذشته به کشور عراق آغاز شده است.

ویزیت پزشک، سرم درمانی، پانسمان زخم پا و ارائه دارو ازجمله خدمات کادر درمان شرکت شهر سالم است که به زائران و خادمان اربعین حسینی (ع) به صورت رایگان ارائه می‌شود.

گفتنی است، علاوه بر پایگاه عمود ۷۰۷، دو پایگاه درمانی در شهر کربلا و یک پایگاه در شهر نجف نیز از سوی شرکت شهر سالم راه‌اندازی شده و مشغول خدمت‌رسانی به زائران و خادمان اربعین حسینی (ع) هستند.

انتهای پیام 

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
کد مطلب: 26026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =