به گزارش خبرنگار شهر؛ حمیدرضا صارمی در آیین آغاز ساخت بیش از ۱۰هزار واحد مسکونی قرارگاه جهادی مسکن که با حضور شهردار تهران، برخی از نمایندگان مجلس، جمعی از اعضای شورای شهر، نمایندگان ارتش و رسانه ها برگزار شد، گفت: قرارگاه مسکن شهر تهران با تدبیر شهردار تهران در جهت تحقق منویات رهبری با ۴ هدف راه اندازی شد.
وی افزود: نخستین هدف رفع موانع ساخت مسکن، دومین هدف کاهش زمان صدور پروانه ساخت، سومین هدف نوسازی بافت فرسوده و چهارمین هدف نیز بهبود وضعیت مسکن در شهر تهران بود.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران ادامه داد: تا کنون قرارداد ساخت ۲۲۰ هزار واحد مسکن با مجموعه های مختلف دولتی و خصوصی منعقد شده است.
وی بیان کرد: همچنین در قرارگاه امروز نیز کلنگ ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی به زمین زده می شود.
صارمی با بیان اینکه بیرون آوردن بازار مسکن از رکود زمان بر بوده و عوامل مختلفی در آن تاثیر دارد، یادآور شد: ما با استفاده از یک برنامه استراتژیکی که در این بخش در نظر گرفتیم در سه مدل کار را دنبال می کنیم. نخستین مدل زمین و پروانه از شهرداری ساخت از شریک، دومین مدل زمین و ساخت از شریک صدور پروانه از شهرداری و سومین مدل نیز زمین و ساخت و پیگری صدور پروانه با شریک و رفع موانع و توافقات از شهرداری تهران است.
وی تاکید کرد: در این پروژه ۶۵ درصد از سرانه های عمومی این منطقه تامین می شود و در قدر السهم ارتش نیز بخشی به تامین سرانه های عمومی اختصاص داده می شود تا معضل رکود مسکن را حل کنیم.
معاون شهردار تهران در ادامه گفت: بعد از چندین سال - به غیر از سال۹۷ که در برهه ای از زمان صدور پروانه ساخت رونق گرفت و دچار رکود شد- در سال ۱۴۰۱ متراژ صدور پروانه دوباره بیشتر شده است.
وی افزود: با تلاش های شهرداری و همراهی کمیسیون ماده ۵ عملکرد صدور پروانه ساخت در این دوره مدیریت شهری ۴۶ درصد رشد داشته است و ۹۶ هکتار نیز به فضای عمومی شهر اضافه می شود.
صارمی ادامه داد: این در حالی است که در جریان پروژه امروز ۱۱ هکتار به کاربری های عمومی اضافه می شود و همچنین در ۶ هکتار متعلق به ارتش هم سرانه های عمومی دیده شده است.
وی بیان کرد: ما حدود ۲۰۰ هزار پلاک فرسوده در شهر تهران داریم که می توان چند صد هزار مسکن در این پلاک ها تولید کرد که هم سطح رفاه زندگی بالاتر می رود و هم بازار مسکن از رکود خارج می شود.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه سیاست دولت این است که تولید مسکن را در جایی انجام دهیم که زیرساخت ها وجود دارد، بیان کرد: با حمایت شهرداری و ابلاغ ماده ۱۵ از امروز؛ پیش بینی می شود ۶ هزار پروانه ساخت تا پایان سال صادر می شود.
وی یادآور شد: بررسی ها نشان می دهد از سال ۱۳۹۰ تا پایان دولت قبل ۱۸ مصوبه شورای عالی صادر کرده است که باعث بی تحرکی بازار مسکن شده است.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: در سال ۱۳۹۰، ۳۵ میلیون متر مربع صدور پروانه ساخت انجام شده است در حالی که در سال ۱۴۰۰ تنها ۵ میلیون متر مربع صدور پروانه ساخت در تهران انجام شده است.
وی در ادامه گفت: اگر امسال ۱۰ میلیون متر مربع افزایش داشته باشیم، درواقع ۱۰۰ هزار میلیارد سرمایه گذاری شده و ۱۶۰ شغل ایجاد می شود.
صارمی در پایان افزود: طبق تاکید شهردار رکود مسکن باید به سمتی رود که ساخت و ساز بر اساس حمل و نقل عمومی و ساخت مسکن بر مبنای معماری ایرانی- اسلامی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما