آشنایی دو هزار و ۹۰۰ مرکز تجاری و اداری منطقه ۱۳ با اصول مدیریت پسماند

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به استمرار طرح آموزشی چهره به چهره  بازیافت ویژه مراکز تجاری محدوده منطقه ۱۳ با هدف مدیریت بهینه پسماند گفت : حدود ۲ هزار و ۹۰۰  مرکز تجاری و اداری در شش ماه نخست سال جاری تحت آموزش مدیریت پسماند قرار گرفتند.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه در خصوص طرح آموزشی روزانه چهره به چهره  بازیافت  ویژه مراکز تجاری محدوده گفت : با توجه به نقش اصناف  این طرح آموزشی با مراجعه روزانه آموزشگران بازیافت به ۴۰ مرکز تجاری  در حال اجراست و در شش ماهه نخست سال، حدود ۲ هزار و ۴۰۰ مرکز تجاری در خیابان های پیروزی، دهقان، بلال حبشی و ... با آموزش های مرتبط با مدیریت پسماند آشنا شدند.
او افزود : در این طرح، آموزشگران بازیافت با آموزش و آشنایی شهروندان با مقوله بازیافت، ارائه اطلاعات لازم در خصوص نحوه تفکیک پسماند، توزیع بروشور های آموزشی و کیسه های رنگ آبی مخصوص جمع آوری پسماند خشک، آموزش های بازیافت مواد را ارائه می کند.
علی احمدی  اظهار داشت : در این طرح آموزشی،   ماهانه صاحبان  ۴۰۰ صنف با طرح تفکیک از مبداء که شامل جداسازی زباله های خشک از تر و کم حجم سازی زباله ها آشنا می شوند.

انتهای پیام 

۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰
کد مطلب: 27588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =