از انتقاد به تسری ترافیک به معابر فرعی تا تقدیر از شهرداری

در یکصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، مواردی از جمله برگزاری جشنواره ایران عزیز، لزوم اتصال سامانه جامع منابع انسانی و حقوق و دستمزد شهرداری به سامانه پاکنا، رفع مشکلات در اجرای طرح باغ راه حضرت فاطمه (س)، ضرورت رفع گره‌های ترافیکی در محلات و مشکل کم آبی در تهران از سوی اعضا مطرح شد.

به گزارش خبرنگار شهر، پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در یکصدمین جلسه شورا با بیان اینکه مساله اول برای جمهوری اسلامی حفظ استقلال است، اظهار کرد: جمهوری اسلامی برای حفظ این استقلال هر هزینه ای خواهد کرد.

وی با اشاره به حضور سخنگوی دولت در بین دانشجویان، خاطرنشان کرد: مسئولان دیگر نیز باید در بین مردم حضور داشته باشند و دغدغه ها را بشنوند که موجب آرامش، امنیت و افزایش سطح آگاهی مردم شده و اثرگذار خواهد بود.

سروری در خصوص برگزاری جشنواره «ایران عزیز» یادآور شد: استقبال مردم از این جشنواره نشان می دهد که باید چنین برنامه هایی بیش از پیش برگزار شود. تنها در یک روز بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این جشنواره حضور داشتند. شهرداری با اختصاص دادن غرفه های رایگان زمینه را برای جبران ضررهای اقتصادی فراهم کرده بود که رضایت صاحبان غرفه ها و مردم را به دنبال داشت.  شهرداری باید چنین برنامه هایی را در نقاط مختلف تهران تکرار کند.

سامانه حقوق و دستمزد شهرداری به سامانه پاکنا متصل شود

علی اصغر قائمی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز در این جلسه با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ سلسله تکالیفی وجود دارد که دامنه آن به نهادهای خصوصی و دولتی از جمله شهرداری برمی گردد، یادآور شد: بر اساس یکی از بندهای آن سامانه جامع منابع انسانی و حقوق و دستمزد خود را به سامانه پاکنا متصل کنند که هدف آن شفافیت و اشراف دولت به پرداخت هاست.

وی افزود: یکی از عواقب عدم انجام کار این است که در زمان اتمام مأموریت افرادی که از خارج از شهرداری در این نهاد مشغول به کار شده اند، حق و حقوق آنها پرداخت نمی‌شود لذا درخواست ما این است که اجرای این بند از قانون توسط شهرداری پیگیری شود.

شهردار تهران برای حل مشکلات باغ راه حضرت فاطمه(س) با شرکت راه آهن وارد مذاکره شود

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه به‌رغم تذکرات اعضا شاهد وجود موانعی در پروژه باغ راه حضرت فاطمه الزهرا(س) هستیم، خاطرنشان کرد: وجود سوله های صنعتی رها شده راه آهن باعث شکل گیری آسیب های اجتماعی و تجمع معتادان در این منطقه شده که نارضایتی مردم را به دنبال داشته است. به‌رغم پیگیری شهردار منطقه ۱۷ هنوز مشکلات برطرف نشده لذا باید شهردار تهران وارد شود و با شرکت راه آهن در این زمینه مذاکره کند تا مشکلات مرتبط با طرح برطرف شود.

وی افزود: باید نفع مردم در این زمینه در نظر گرفته شود و مشکل از مسیر برداشته شود چراکه مردم لحظه شماری می کنند که این مشکل سریعتر برطرف شود.

سروری نایب رئیس شورا نیز با تأکید بر اینکه این موضوع سالها مورد پیگیری ماست، یادآور شد: باید با نگاه حل مساله در این زمینه وارد شد چراکه مشکلی جدی و ناراحت کننده برای شهروندان این منطقه است.

ضرورت تدوین برنامه برای کاهش ترافیک در معابر فرعی

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا در ادامه این جلسه ضمن تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برای برگزاری جشنواره ایران عزیز، تصریح کرد: اینکه خانواده ها در چنین رویدادی کنار هم جمع می شوند اتفاق خوبی برای کشور و انتقال پیامی برای بدخواهان است. تقاضای ما این است که شهرداری چنین برنامه هایی را به صورت محلی، منطقه ای و فرامنطقه ای برگزار کند.

وی با اشاره به حضور سخنگوی دولت در بین دانشجویان، تصریح کرد: وظیفه داریم در خدمت رسانی به دانشگاه ها بیش از این اقدام کنیم. شهرداری تعاملاتی را با دانشگاه ها دارد که باید افزایش پیدا کند و بتوان خدمات متنوع به دانشجویان ارائه داد.

عباسی به مشکل ترافیک در سطح شهر اشاره کرد و افزود: حجم تردد موجب شده که مبادی فرعی نیز درگیر گره های ترافیکی شوند؛ لذا ضروری است در تقاطع های فرعی که فاقد چراغ راهنمایی هستند برنامه ای را پیش بینی کنند که گره ترافیکی در محلات ایجاد نشود. مسیر شورای ششم و شهرداری اضافه کردن وسایل حمل و نقل عمومی به ناوگان است و باید از این ظرفیت استفاده شود تا بتوانیم در پایان این دوره گزارش خوبی به مردم ارائه دهیم.

سازمان گردشگری تعیین تکلیف شود

در ادامه جلسه سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا با بیان اینکه برنامه هایی همچون جشنواره ایران عزیز نشان می دهد که وقتی برنامه ریزی، زمان و مکان به درستی انجام می شود منجر به استقبال مردم خواهد شد، گفت: نباید کارها را به بهانه موضوعاتی که ممکن است پیش بیاید زمین بگذاریم. سالها جزیره دریاچه چیتگر استفاده نمی شد و حالا که مورد بهره برداری قرار گرفت نشان داد که تا چه اندازه کارآمدی داشته است. باید با برنامه ریزی لازم از چنین ظرفیت هایی استفاده کرد.

وی تأکید کرد: در خصوص مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با سازمان گردشگری باید اقدام ویژه صورت بگیرد چراکه در یک سال اخیر پیگیری شده اما تصمیم گیری در این رابطه انجام نمی شود. این موضوع به صورت کارشناسی بررسی شده و نباید درگیر مسائل داخلی شود.

تهران ۱۰۰ روز بیشتر آب ندارد

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با اشاره به مصرف آب در تهران، گفت: پایتخت با بحران آب روبه رو است؛ با توجه به شرایط فعلی تهران ۱۰۰ روز بیشتر آب نخواهد داشت. اگر شاهد بارندگی نباشیم این عدد صحیح خواهد بود.

وی افزود: واقعیت را باید گفت و واقعیت این است که سدهای اطراف تهران آب ندارند؛ وقتی واقعیت را به مردم نمی گوییم حساسیت مصرف را احساس نخواهند کرد. وقتی در پاییز و زمستان با بحران روبه رو هستیم بهار و تابستان سال آینده مشکل جدی تر خواهد بود.

پیرهادی ضمن انتقاد از ساخت و ساز در اطراف تهران، یادآور شد: تهران آب و برق ندارد و این ظرفیت برای افزایش سکونت در تهران موجود نیست و نباید دولتمردان نسبت به ایجاد سکونتگاه ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شهرداری برای بهینه سازی مصرف آب و برق اقدام کند، گفت: مبحث ۱۶ و ۱۹ مقررات ملی ساختمان باید در تمام ادارات زیر مجموعه شهرداری رعایت شود. به دیگر نهادهای عمومی شهر نیز تکلیف شود که این قوانین را رعایت کنند تا مردم نیز در مرحله بعدی با ما همراه شوند.

انتهای پیام/

۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
کد خبر: 27639

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 0 =