به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، محمد مویدی در جلسه مشترکی که با حضور دبیران کمیته های تخصصی کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران از جمله احمد ابوحمزه، دبیر کمیته گردشگری و میراث فرهنگی، امین اشرفی، دبیر کمیته هنر، افسانه مراد زاده، دبیر کمیته فرهنگی و ایوب اسلامیان، دبیر کمیته اجتماعی در سالن کنفرانس این شرکت برگزار شد، ضمن ارایه گزارشی از پروژه های در دست اقدام این شرکت، گفت: احداث و توسعه پهنهها، راسته ها و سراهای فرهنگی و ادبی انقلاب اسلامی از جمله گذر حکمت و گذر ایثار و شهادت در دستور کار ما قرار دارد.
وی ادامه داد: مکاتبه با شهرداری مناطق ۲۲گانه، دفتر حفظ آثار دفاع مقدس و بنیاد شهید استان تهران و همچنین برنامه ریزی بازنمایی مفهومی ارزش های ایثار و شهادت در معابر در گذر ایثار و شهادت صورت گرفته است.
مویدی ادامه داد:تعریف گذر پرسه زنی خانواده محور مابین خانه موزه سیمین و جلال و نیما یوشیج در محله حکمت منطقه ۱ شهرداری تهران،تهیه و ارسال پیشنویس موافقتنامه با شهرداری منطقه ۱ (شرکت توسعه فضاهای فرهنگی به عنوان طراح و ناظر عالی پروژه و شهرداری منطقه ۱ به عنوان مجری) از جمله اقداماتی است که در زمینه گذر حکمت صورت گرفته و در حال حاضر نیز نیازمند توافق با شهرداری منطقه ۱ جهت اجرای پروژه و تائید کمیته معابر گذر حکمت هستیم.
وی توضیحاتی نیز در خصوص ایوان و مرکز نمایش های آیینی صبا ارایه داد و گفت: در سالن نمایش اصلی مجموعه از سیستم اکوستیک چتری استفاده شده است که تنها و نخستین نمونه از نوع خود در خاورمیانه به شمار می آید.
به گفته مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، آکوستیک داینامیک تخصصی، صوت و نور حرفه ای(قابل تنظیم) و یکسان سازی صدا برای تمامی تماشاچیان از دیگر شاخصه های این پروژه محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه سالن نمایش اصلی دارای ظرفیت ۴۲۰نفر است، افزود: قابلیت تغییر صحنه (۱۱۲ جک اصلی) و جایگاه تماشاچیان براساس نمایش در این سالن وجود دارد.
مویدی در ادامه نیز در خصوص سایر پروژه های شرکت توسعه فضاهای فرهنگی از جمله کهف الشهدا منطقه ۱ ، پردیس های خانواده محور در مناطق جنوبی شهر تهران، آشیانه های پرواز فرودگاه تاریخی قلعه مرغی بوستان ولایت منطقه ۱۹ ، مطالعه و طراحی ورودی های شهر تهران ، حمام محله اسماعلیان کن منطقه ۵، خانه شهید متوسلیان منطقه ۱۲، خانه موزه شهیدان صابری منطقه ۸، خانه موزه شهیدان اقبال منطقه ۱۰ و .... نیز توضیحاتی ارایه داد.
نظر شما