اجرای طرح شهردار مدرسه با حضور ۱۰ هزار دانش‌آموز در منطقه ۱۴

شهردار منطقه ۱۴ از اجرایی شدن بیست و دومین دوره طرح شهردار مدرسه با مشارکت ۲۴ مدرسه منتخب منطقه خبر داد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، محمد امین سالاری پور گفت: در این راستا جلسه طرح شهردار مدرسه با شعار؛ شهردارمدرسه، مشق مشارکت و همدلی در منطقه با حضور مدیران اجتماعی و فرهنگی نواحی ۶ گانه و محلات درگیر طرح برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه طرح شهردار مدرسه با مشارکت آموزش و پرورش و با هدف یادگیری کار گروهی و مشارکت جمعی دانش آموزان و آشنایی آنها با وظایف شهرداری و چگونگی مدیریت در منطقه به اجرا درآمده است، افزود: شیوه نامه اجرای طرح و مراحل برگزاری انتخابات شهردار مدرسه بصورت کامل و گام به گام و هماهنگی های لازم در دستور کار قرار گرفت.

 طی هم اندیشی صورت گرفته مقرر شد، انتخابات شهردار مدرسه در ۲۴ مدرسه متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه و با حضور ۱۰ هزار دانش آموز در روز ۲۹ و ۳۰ آذر ماه برگزار شود.

انتهای پیام

۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
کد مطلب: 29538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =