پیشرفت ۷۵ درصدی عملیات احداث مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ گفت: عملیات احداث مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در محله نعمت آباد این منطقه با اجرای محراب و کاشی کاری به پیشرفت ۷۵ درصدی رسید.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، تورج فرهادی بیان کرد: مساحت زیربنای مسجد حضرت ابوالفضل  ۲ هزار و ۳۵۰ متر مربع  در سه طبقه شامل زیر زمین، همکف و طبقه اول بوده و عملیات عمرانی آن با اجرای ۹۰۰ متر مربع سنگ نما و ۶۰ متر مربع کاشی نما ادامه دارد.ضمن اینکه عملیات احداث محراب، دیوار چینی، آجر چینی و کاشی کاری نیز در حال انجام است.
او در خصوص سایر اقدامات صورت گرفته در تکمیل این پروژه به انجام تاسیسات برقی و مکانیکی اشاره کرد و افزود: بخشی از تاسیسات برقی و مکانیکی اجرا شده و مابقی نیز در حال اجرا است. همچنین عملیات سیمان کاری به مساحت ۳۰۰ متر مربع، تکمیل سرویس های بهداشتی به مساحت ۳۰ متر مربع در حال اجرا و حفر دو حلقه چاه جذبی در زیر زمین مسجد حضرت ابوالفضل (ع) انجام شده است.  

انتهای پیام 

۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
کد مطلب: 29773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =