تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز در برج میلاد

نخستین یادواره شهدای دانش آموزی و فرهنگی آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران در سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در برج میلاد برگزار شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی برج میلاد، در این یادواره که صبح امروز ۱۳ دی ماه در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، علی عزتی مدیر کل آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران ضمن تشکر از مدیریت برج میلاد برای همکاری در برگزاری این برنامه گفت: امروز بسیار خرسندم که در خدمت پدران و مادرانی هستم که به فرزندانشان افتخار می کنند و بسیار خرسندم که در چنین مراسمی شرکت کرده ام.

وی ادامه داد: چه افتخاری بالاتر از خدمت رسانی به خانواده های شهید پرور که برخی از این شهیدان دانش آموزی بیش نبوده که به این افتخار نائل گشته اند.

در ادامه این برنامه پس از پخش کلیپی از شهید سردار سلیمانی و صحبت هایش خطاب به جوانان، صدقی از راویان جنگ هشت ساله، به خاطره گویی درباره یکی از دانش اموزان شهید و نحوه شهادت او در جنگ هشت ساله دفاع مقدس پرداخت.

در پایان این مراسم، از خانواده شهدای دانش آموز شامل خانواده های  بهارمستیان، چگینی، زیوری، پورمرادیان،میلانی، فرزانه، ابوطالبی، سعد، عامری و مشایخی با اهدای گل و تندیس شهدا به آنها تقدیر کردند.

همچنین جمعی از دانش آموزان آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران با عنوان گروه هنری "نور مشکات" به اجرای سرودهای حماسی پرداختند.

انتهای پیام 

۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
کد مطلب: 30467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =