به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، در مراسمی که با حضور شهردار منطقه ۴، خانواده شهید مدافع امنیت شهید پرویز کریم پور و جمعی از مدیران شهری این منطقه برگزار شد، خانه کوثر محله گلشن با دستور دکتر زاکانی و دستان پر از مهر پدر شهیدکریم پور افتتاح شد.
در این مراسم کمالی زاده شهردار منطقه ۴ ضمن تبریک ولادت باسعادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) درهفته جاری گفت: مرکز کوثر محله گلشن پنجمین مرکز توانمندسازی است که در آن بانوان سرپرست خانوار با همت، عزت و غیرت خود تحت آموزش های کافی مشغول به کار شده و با بیمه و حقوقی براساس سازمان تامین اجتماعی به خانواده، شهر و تولید ملی کمک می کنند.
او اضافه کرد: قرار بر این است که با یاری خداوند تعداد این مراکز توانمندسازی تا پایان سال افزایش یافته و در این منطقه، ۳ مرکز دیگر نیز راه اندازی شود.
کمالی زاده در پایان گفت: رسیدگی به زنان سرپرست خانواده به عنوان قشر ارزشمند و محترم جامعه که برای رسیدگی به اهداف بزرگ خود و خانواده و جامعه شان تلاش و تکاپو می کنند، از اهداف مهم مدیریت شهری است که برطرف کردن مشکلات معیشتی ایشان از وظایف مهم ماست که با امید خداوند با چنین اقداماتی قدم به قدم بدان نزدیک تر خواهیم شد.
انتهای پیام
نظر شما