تحول در منطقه۲۲ با مشارکت شهروندان در طرح «من شهردارم»

معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهرداری منطقه ۲۲ از اجرای ویژه طرح «من شهردارم» در این محدوده با مشارکت بالای شهروندان خبر داد و گفت: براساس نگاه شهردار تهران و منطقه که اولویت فعالیت های شهری باید براساس نظرات شهروندان باشد طرح من شهردارم بهرشکل ویژه در منطقه ۲۲ به اجرا در می آید.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ شهرام پاشایی اظهار کرد: بعد از ارائه رویکرد طرح من شهردارم از سوی مدیران ارشد شهرداری تهران با مدیران منطقه در سالن همایش های برج میلاد این موضوع در دستور کار قرار گرفت، به طوری که جلسه ای از سوی معاونت برنامه ریزی منطقه در سالن ستاد بحران با حضور تمامی مدیران معاونت ها و شهرداری نواحی شش گانه برگزار شد.

وی افزود: جلسه دیگری در معاونت برنامه ریزی و سرمایه انسانی منطقه با حضور معاونان شهردار منطقه نیز تشکیل شده تا طرح « من شهردارم» به شکل ویژه مورد اجرا قرار گیرد.

پاشایی ادامه داد: در حال حاضر در شبکه های مجازی و مجموعه های عمومی مانند مدارس، سراهای محلات و مساجد این طرح به عموم مردم معرفی می شود و همچنین لینکhttps://manshahrdaram.tehran.ir/forms-manshahrdaram/region۲۲ برای ثبت نظرات و پیشنهادات شهروندان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
کد مطلب: 30622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =