به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ حمیدرضا حاجوی در جلسه نظارت ستادی شهرداری ناحیه دو این منطقه که با حضور معاونان شهرداری منطقه و مدیران ناحیه دو برگزار شد؛ اظهار داشت: بزرگترین محدوده جغرافیایی نواحی شش گانه منطقه مربوط به ناحیه دو با مساحت یک هزار و ۹۰۰ هکتار است و باتوجه به در حال توسعه بودن این محله نیازمند خدمات رسانی بیشتری خواهد بود که مدیریت شهری اقدامات اساسی برای خدمات رسانی به شهروندان این محله را انجام داده است.
وی افزود: این محله از بوستان های محلی کافی برخوردار نمی باشد که برنامه ریزی برای احداث بوستان های جدید در حال انجام است.
شهردار منطقه ادامه داد: نزدیک به ۹۰ درصد آرای بند۲۰ ماده ۵۵ این منطقه با موضوع مزاحمت مشاغل در این ناحیه قرار دارند؛ همچنین وجود بزرگراه های گوناگون شامل آزادگان، شهید حجازی، شهید همدانی، محور آزاد راهی تهران_ کرج ، بوستان خرگوش دره و مجموعه ورزشی آزادی نشان از فعالیت گسترده این ناحیه دارد.
حاجوی عنوان کرد: پروژه زیرگذر بلوار کوهک، خروجی و ورودی بزرگراه شهید همدانی به بلوار شهید زینعلی(کاج)، عملیات عمرانی در بلوار گلها و تقاطع بزرگراه شهید همدانی، راه اندازی سه معبر تازه تاسیس محلی، احداث زمین چمن مصنوعی، اجرای چند طرح اصلاح هندسی و احداث خروجی بزرگراه آزادگان به بلوار کوهک در ناحیه دو در حال اجرا است که بهره برداری از این طرح ها موجب تحول در محله کوهک به عنوان یکی از محله های روبه توسعه شهر تهران می شود.
انتهای پیام
نظر شما