به گزارش خبرنگار شهر، میثم مظفر در نشست خبری با محوریت برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران با بیان اینکه جهت حرکت به سمت تحقق عدالت شهری است، اظهار کرد: عدالت شهری در عرصه های موضوعی مختلف تعریف شده و به معنای ترجیح منافع عمومی به خصوصی است؛ اگر به دنبال توسعه حمل و نقل عمومی هستیم، عینیت بخشیدن به عدالت شهری باید رقم بخورد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با هوشمندسازی به دنبال کاهش مداخلات نیروی انسانی و حفظ کرامت انسانی ارباب رجوع هستیم، یادآور شد: عدالت شهری به معنای دسترسی برابر به فرصت ها و منابع شهری است؛ زیرساخت های حمل و نقل را باید در مناطق متوازن کنیم، چرا که در منطقه ۲۲ وضعیت حمل و نقل عمومی بسیار نامناسب است و در مناطق جنوبی وضعیت سرانه فضای سبز چندان برابر با دیگر مناطق نیست.
وی ادامه داد: سعی کردیم در احکام احداث و تجهیز مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی و سراهای محلات فاقد این امکانات را دنبال کنیم تا در مسیر تحقق عدالت شهری گام برداریم.
مظفر با بیان اینکه اگر قرارگاه اجتماعی تشکیل شده و برای بانوان، کودکان کار و معتادان متجاهر برنامه داریم برای تحقق عدالت شهری است، خاطرنشان کرد: اگر ما برداشت از آب های زیرزمینی را کنترل می کنیم و احکامی را در این خصوص داریم، منابع آب را حق نسل آینده نیز می دانیم. اگر به دنبال حفظ و صیانت از باغات هستیم، آن را از حقوق نسل فعلی و آینده می دانیم.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دال مرکزی برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهری حرکت به سمت عدالت شهری است.
انتهای پیام/
نظر شما